Bana normal gibi geldi. Eğer bu durum yeni olduysa ve farklı oyunlarda da oluyorsa (Witcher 3 dışında) sistem veya ısınma ile alakalı bir sorun olabilir. Sonuçta Witcher 3 pek de basit grafiklere sahip bir oyun değil. FPS normal geldi bana. Tabii kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir bu durum.
O zaman rahat olabilirsiniz muhtemelen oyunla alakalı bir sorun (ki sorun olduğunu sanmıyorum sisteminin performansı olabilir bu). Peki oyunu açtığınızdan beri durum buysa neden "FPS düşük" yazdınız acaba?
Bana normal gibi geldi. Eğer bu durum yeni olduysa ve farklı oyunlarda da oluyorsa (Witcher 3 dışında) sistem veya ısınma ile alakalı bir sorun olabilir. Sonuçta Witcher 3 pek de basit grafiklere sahip bir oyun değil. FPS normal geldi bana. Tabii kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir bu durum.
RTX 2060 ile test yaparken yaklaşık olarak 100-110 arası gidiyordu o yüzden söyledim. Gerçi pek yeni bir video olduğu söylenemez, neyse. Zaten anlatmak istediğim anormal olmadığı, ama yine de bir tık düşük olduğu.