I Integral96 Zeptopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #11 iCyrex dedi: Aradaki 17 bin lira değer mi yani? güldürdünüz akşam akşam vallahi. Bir de caps kapayın Genişletmek için tıkla... Bana değer geldi ayrıca güldürmüş olmam ne güzel Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2023
iCyrex dedi: Aradaki 17 bin lira değer mi yani? güldürdünüz akşam akşam vallahi. Bir de caps kapayın Genişletmek için tıkla... Bana değer geldi ayrıca güldürmüş olmam ne güzel
G Gezegenn34 Yoctopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 11 28 Mart 2023 #12 Integral96 dedi: Bana değer geldi ayrıca güldürmüş olmam ne güzel Genişletmek için tıkla... Hocam Vatan bu tarz ürünleri deneyip veriyormuş galiba doğru mu? Mağazadan aldıysanız Laptopu açıp denediler mi sorunu var mı yok mu diye?
Integral96 dedi: Bana değer geldi ayrıca güldürmüş olmam ne güzel Genişletmek için tıkla... Hocam Vatan bu tarz ürünleri deneyip veriyormuş galiba doğru mu? Mağazadan aldıysanız Laptopu açıp denediler mi sorunu var mı yok mu diye?
I Integral96 Zeptopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #13 Gezegenn34 dedi: Hocam vatan bu tarz ürünleri deneyip veriyormuş galiba doğru mu? Mağazadan aldıysanız laptopu açıp denediler mi sorunu var mı yok mu diye? Genişletmek için tıkla... Mağazadan aldım evet açıldı kurulum falan yapıldı ama özellikle bir deneme yapılmadı piksel testlerini vs ben kendim yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2023
Gezegenn34 dedi: Hocam vatan bu tarz ürünleri deneyip veriyormuş galiba doğru mu? Mağazadan aldıysanız laptopu açıp denediler mi sorunu var mı yok mu diye? Genişletmek için tıkla... Mağazadan aldım evet açıldı kurulum falan yapıldı ama özellikle bir deneme yapılmadı piksel testlerini vs ben kendim yaptım.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 28 Mart 2023 #14 iCyrex dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ekran kartı hariç her şey farklı yahu.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #15 Valorant 81 derece mi???? Diye yazıyordum ki laptop olduğunu farkettim Normal hocam, sıkıntı yok.
I Integral96 Zeptopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #16 fermaNga dedi: Valorant 81 derece mi???? Diye yazıyordum ki laptop olduğunu farkettim Normal hocam, sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum herkes normal yazmış ama youtube den benim pc nin oyun testlerine baktığımda hepsi 64 derecelerde geziyor çok kafama takıldı
fermaNga dedi: Valorant 81 derece mi???? Diye yazıyordum ki laptop olduğunu farkettim Normal hocam, sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum herkes normal yazmış ama youtube den benim pc nin oyun testlerine baktığımda hepsi 64 derecelerde geziyor çok kafama takıldı