joinkaaa Picopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 437 Yer Tatakae. Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #21 Vio dedi: Bu fiyata en iyi bu. RX 6600XT'den daha güçlü kart. Genişletmek için tıkla... Bence kendi ikrim olarak RTX ekran kartları RX serisinden daha iyi.
Vio dedi: Bu fiyata en iyi bu. RX 6600XT'den daha güçlü kart. Genişletmek için tıkla... Bence kendi ikrim olarak RTX ekran kartları RX serisinden daha iyi.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.136 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #22 joinkaaa dedi: Bence kendi ikrim olarak RTX ekran kartları RX serisinden daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende öyle dedim zaten?
joinkaaa dedi: Bence kendi ikrim olarak RTX ekran kartları RX serisinden daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende öyle dedim zaten?
2 224963 Kilopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 17 15 Ağustos 2021 #23 joinkaaa dedi: Bence kendi ikrim olarak RTX ekran kartları RX serisinden daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi savunuyorsunuz.
joinkaaa dedi: Bence kendi ikrim olarak RTX ekran kartları RX serisinden daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi savunuyorsunuz.
joinkaaa Picopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 437 Yer Tatakae. Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #24 Vio dedi: Bende öyle dedim zaten? Genişletmek için tıkla... Ya yine karıştırmışım kusura bakma RX ekran kartı daha iyi dedin zannetim ekran kartlarını hep karıştırıyorum.
Vio dedi: Bende öyle dedim zaten? Genişletmek için tıkla... Ya yine karıştırmışım kusura bakma RX ekran kartı daha iyi dedin zannetim ekran kartlarını hep karıştırıyorum.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Ağustos 2021 #25 224963 dedi: Kasasında ne varmış anlamadım? Genişletmek için tıkla... Mini ATX olmasından korktum.
Cagancip Centipat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #26 vahşet123 dedi: Kasası yüzünden almayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Bence hata olur özelleştirme seçeneklerinde farklı bir kasa varsa bakın. Ben olsam alırdım. Odamı soğuk tutuyorum yazın.
vahşet123 dedi: Kasası yüzünden almayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Bence hata olur özelleştirme seçeneklerinde farklı bir kasa varsa bakın. Ben olsam alırdım. Odamı soğuk tutuyorum yazın.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Ağustos 2021 #27 Cagancip dedi: Bence hata olur özelleştirme seçeneklerinde farklı bir kasa varsa bakın. Ben olsam alırdım. Odamı soğuk tutuyorum yazın. Genişletmek için tıkla... Maalesef farklı bir kasa yok. Bende çok soğuk tutamıyorum odamı ve Mini ATX desteklemesi sıkıntı çıkarır mı ?
Cagancip dedi: Bence hata olur özelleştirme seçeneklerinde farklı bir kasa varsa bakın. Ben olsam alırdım. Odamı soğuk tutuyorum yazın. Genişletmek için tıkla... Maalesef farklı bir kasa yok. Bende çok soğuk tutamıyorum odamı ve Mini ATX desteklemesi sıkıntı çıkarır mı ?
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.136 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #28 vahşet123 dedi: Mini ATX olmasından korktum. Genişletmek için tıkla... El kadar olsa ne olacak onunla mı yatacaksın sanki? Al gitsin on numara sistem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
vahşet123 dedi: Mini ATX olmasından korktum. Genişletmek için tıkla... El kadar olsa ne olacak onunla mı yatacaksın sanki? Al gitsin on numara sistem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 224963 Kilopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 17 15 Ağustos 2021 #29 vahşet123 dedi: Mini ATX olmasından korktum. Genişletmek için tıkla... Isınma probleminden bahsediyorsan kasanın soğutması gayet iyi. Bu fiyata daha iyisi yok.
vahşet123 dedi: Mini ATX olmasından korktum. Genişletmek için tıkla... Isınma probleminden bahsediyorsan kasanın soğutması gayet iyi. Bu fiyata daha iyisi yok.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Ağustos 2021 #30 224963 dedi: Isınma probleminden bahsediyorsan kasanın soğutması gayet iyi. Bu fiyata daha iyisi yok. Genişletmek için tıkla... İleride upgrade yaparsam sorun çıkarır mı diye.
224963 dedi: Isınma probleminden bahsediyorsan kasanın soğutması gayet iyi. Bu fiyata daha iyisi yok. Genişletmek için tıkla... İleride upgrade yaparsam sorun çıkarır mı diye.