RTX 3060 sistem alınır mı?

hsakyar

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Vatan'da bir sistem buldum, bana aşırı ucuz geldi. Sebebini anlayamadım, hoşuma gitti. Ayrıyeten bu fiyat bandında daha iyisini bulamam diye düşünüyorum. Şu an sipariş vereceğim, yine emin olmak istedim. Linki bırakıyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bu fiyata işlemcisi ve ekran kartı iyi olan PC kasalı bulman zor bence alınır ama 3060'ın FPS oranları biraz düşük gibi birçok videoda görüyorum ama karar sana ait.

Arkadaşlar merhaba. Vatan'da bir sistem buldum, bana aşırı ucuz geldi. Sebebini anlayamadım, hoşuma gitti. Ayrıyeten bu fiyat bandında daha iyisini bulamam diye düşünüyorum. Şu an sipariş vereceğim, yine emin olmak istedim. Linki bırakıyorum yardımcı olur musunuz?

1717098200663.png

Kasayı bunlardan birini seçip alabiliyorsan bu sistem daha iyi olur. O fiyata attığın sistemde iyi.

Sistem ve fiyatı iyi. Biraz daha çıkabilirsen bu var. Çıkamazsanda attığın sistemi alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı