Alınmaz. Kasayı DeepCool seçip alabilirsiniz;
Kasa Vento yapılmadan alınmaz. Yapınca da 21K oluyor fiyat.Aynı sistemi ben 14 - 15K'ya satacaktım. Alınmaz tabi ki.
20.000 bütçeye bence bu denenir.
Shadow Vector | AMD Ryzen 5 7600X | 2 x 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu bütçeye bu kadar oluyor ama B580 beklenebilir o konuda haklısınız. RTX 5060'ın da 8 GB ile geleceği iddaasını gördüm gerçekten NVIDIA ilginç hareketler yapıyor.Bu sistemde alınmaz. Aynı paraya daha güçlü yeni nesil ve 12 GB VRAM'li kart var. Güncellemelerle 4060 Ti seviyesine gelecektir. 8 GB VRAM'li kart günümüzde alınmaz. Az önce ındıana Jones'ın yeni oyununu oynadım. Ayarları yüksek yapınca VRAM'den ötürü sıkıntı çekiyorsun.
Bu paraya bu kadar.Kasa Vento yapılmadan alınmaz. Yapınca da 21K oluyor fiyat.
Hayır öyle bir şey yok. Bütçe 5-6 k değil. Düzgün bir PSU olmazsa sistemin tamamı çöpe gidebilir.Bu paraya bu kadar.
Nasıl bir şey var?Hayır öyle bir şey yok. Bütçe 5-6 k değil. Düzgün bir PSU olmazsa sistemin tamamı çöpe gidebilir.
Böyle bir şey var. Attığın sistemle aynı fiyat.Nasıl bir şey var?
Kablolama ve diğer aksesuarları da çöpten toplasın. Bir PSU sırf iyi değil, ortalama diye 40 takla atmaya gerek yok.Böyle bir şey var. Attığın sistemle aynı fiyat.
Dark GT DKCHGT FRGB 3 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark GT DKCHGT FRGB 3 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark GT DKCHGT FRGB 3 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.098,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.525,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/16 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/16 Ram özelliklerini incele, 1.379,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Western Digital BLUE SN580 WDS500G3B0E PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital BLUE SN580 WDS500G3B0E PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital BLUE SN580 WDS500G3B0E PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.429,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gamepower, Frisby PSU ile nereye kadar götürecek? Ne zaman patlayacağı belli değil. Adamın PSU'su patlasa tüm sistem çöp olacak. Ayrıca sadece PSU değil diğer sistem bileşenlerinin tamamı daha kaliteli.Bir PSU sırf iyi değil, ortalama diye 40 takla atmaya gerek yok.
O kadar düşük bütçeli sistem topladım, ilk defa bu bahaneyle sistem kötüleyen birini gördüm.Kablolama ve diğer aksesuarları da çöpten toplasın.
Çünkü gerek yok. Reel değil yaptığınız. Ne olduğu belirsiz satıcılardan sırf en düşük fiyatlı diye ürün tavsiyesi. İkinci el ekran kartlarını gösteren bir site linki.Gamepower, Frisby PSU ile nereye kadar götürecek? Ne zaman patlayacağı belli değil. Adamın PSU'su patlasa tüm sistem çöp olacak. Ayrıca sadece PSU değil diğer sistem bileşenlerinin tamamı daha kaliteli.
O kadar düşük bütçeli sistem topladım, ilk defa bu bahaneyle sistem kötüleyen birini gördüm.
Akakçe'nin ne olduğunu öğrenmenizi tavsiye ederim.Ne olduğu belirsiz satıcılardan sırf en düşük fiyatlı diye ürün tavsiyesi. İkinci el ekran kartlarını gösteren bir site linki.Gülünç.
Siz öyle yapmaya devam edin. Gamepower, Frisby PSU ile mutluluklar.Tertemiz tek bir yerden özellikle kurumsal bir yerden alıp geçeceksin.