RTX 3060 sistem alınır mı?

12 GB daha iyi gibi bence tam bilgili değilim ama sanırım Last of Us part 1 için 8 GB yeterli değil diye biliyorum yanlış biliyorsam kusura bakmayın.

Yeterli. Ben 4060 ile DLSS açık 90FPS üstü oynadım bitirdim hem ilk hem ikinci oyunu. Özellikle 1080p oynuyorsanız o kadar da aşırı problem değil.

VRAM = performans değil. Bu sebeple 5060 daha iyi bir tercih. 2. el bakarsanız orası ayrı.
Yayın içinde düşünüyorum sizce yeterli olurmu 8gb

Yeterli. Ben 4060 ile DLSS açık 90FPS üstü oynadım bitirdim hem ilk hem ikinci oyunu. Özellikle 1080p oynuyorsanız o kadar da aşırı problem değil.
Bende 1080p oynayacağım zaten o zaman sizin dediğiniz sistemi almayı düşünüyorum
Peki grafik olarak medium olarakmi oynadınız

12gb daha iyi gibi bence tam bilgili değilim ama sanırım last of us part 1 için 8 GB yeterli değil diye biliyorum yanlış biliyorsam kusura bakmayın
Hocam RTX 3060 12GB kullanan biri olarak eğer 1080p ise 8GB bile çoğunlukla yeterli olur, hele 5060 çok daha iyi performans veriyor. Benim durumumda 12 GB olması sadece yapay zekayla uğraştığım zamanlar büyük avantaj sağladı, onun dışında 8 GB gayet yeterli olurdu.

Hayır high-Ultra oynayabilirsiniz. DLSS ile fark oluyor. Üstelik bendeki kart 4060, bu 5060 yani DLSS performansı da daha yüksek olacaktır.

5060 video edit işleri ve Photoshop içinde daha iyi olur o zaman yazılım sayesinde diye değilmi

Hayır high-Ultra oynayabilirsiniz. DLSS ile fark oluyor. Üstelik bendeki kart 4060, bu 5060 yani DLSS performansı da daha yüksek olacaktır.
Tamamdır o zaman attiginiz sistemi almayı düşünüyorum. Hem yazılım olarak daha iyi diye düşünüyorum edit işlerinde ve kayıt işlerinde yardımcı çok dokunur

Bütçeniz artarsa ufak düzenlemeler yapabilirsiniz mesela SSD 500'den 1TB çıkarabilirsiniz ben 500 aldığım için pişman olmuştum. Ufak bir tavsiye olsun yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…