RTX 3060 sistem CS2'de 130 FPS normal mi?

RAM 1x16 mış 2x8 olsa daha çok verim alırsınız. SSD de yavaş kalmış. İşlemci ve anakart uyumludur herhalde çünkü uyumsuz olsa takamazdın.

2.sistem zaten ben kullanıyorum hocam 4 yıldır RTX3060 taktım sadece

Hocam aklınızdan bile geçirmeyin bir insan niye i9 9900 Kullanırken R5 5600 geçer? O işlemci 3060 için gayet yeterli zaten, geçecekseniz DDR5 sistemlere geçin.

Hocam bu işlemciyi sevmeme sebebim bilgisayarı ben toplamadım 4 yıl önce toplandı fakat işlemcinin piyasada internette şurada burada ne adı var ne sanı hiç bilinmeyen işlemci haliyle oyun testleri de yok

Hocam bu işlemciyi sevmeme sebebim bilgisayarı ben toplamadım 4 yıl önce toplandı fakat işlemcinin piyasada internette şurada burada ne adı var ne sanı hiç bilinmeyen işlemci haliyle oyun testleri de yok.

Hocam i9 9900, 9900k işlemcisinin overclock kilitli ve biraz hızı düşürülmüş versiyonu neredeyse aynılar yani, 9900k testlerine bakabilirsin internetten, gayet güzel bir işlemcidir CS2 bozuk bir oyun her sistemde farklı bir sonuç veriyor güncelleme geldikçe düzelecektir, illa geçmek istiyorum diyorsanız minimum R7 5700X/5700x3d ya da R5 7500-7600 geçin.

Ben yine de hiç değiştirilmemesi tarafındayım, ekran kartı güncellemeyi düşünmüyorsanız dokunmayın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı