atatuncer Yoctopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Aralık 2022 #11 Tavasapi dedi: Oyun içi çözünürlük ayaları nedir? Genişletmek için tıkla... En düşük immortal oyuncusuyum performans çok önemli benim için ama fpsim yerlerde 1024x768 oynuyorum Egunes dedi: Güç kaynağınız 12V kanalından kaç watt veriyor? Genişletmek için tıkla... Bunun bilgisine nasıl erişebilirim? 550519 dedi: RAM'leriniz çift kanal olacağı için performans artışı olur büyük ihtimalle. Güç kaynağınızın modeli nedir peki? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum 8-9 senelik bir güç kaynağı
Tavasapi dedi: Oyun içi çözünürlük ayaları nedir? Genişletmek için tıkla... En düşük immortal oyuncusuyum performans çok önemli benim için ama fpsim yerlerde 1024x768 oynuyorum Egunes dedi: Güç kaynağınız 12V kanalından kaç watt veriyor? Genişletmek için tıkla... Bunun bilgisine nasıl erişebilirim? 550519 dedi: RAM'leriniz çift kanal olacağı için performans artışı olur büyük ihtimalle. Güç kaynağınızın modeli nedir peki? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum 8-9 senelik bir güç kaynağı
Egunes Decapat Kek günü Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #12 atatuncer dedi: Bunun bilgisine nasıl erişebilirim? Genişletmek için tıkla... Kasanın içini açıp güç kaynağının üstündeki değerlere bakın. 12V kanalından kaç watt verdiği orada yazıyor. atatuncer dedi: Hiç bilmiyorum 8-9 senelik bir güç kaynağı Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal güç kaynağından dolayı olabilir. Eski güç kaynakları tam anlamıyla enerji gönderemez.
atatuncer dedi: Bunun bilgisine nasıl erişebilirim? Genişletmek için tıkla... Kasanın içini açıp güç kaynağının üstündeki değerlere bakın. 12V kanalından kaç watt verdiği orada yazıyor. atatuncer dedi: Hiç bilmiyorum 8-9 senelik bir güç kaynağı Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal güç kaynağından dolayı olabilir. Eski güç kaynakları tam anlamıyla enerji gönderemez.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 28 Aralık 2022 #13 O güç kaynağı muhtemelen 12V kanalından 400-450W gibi bir değer veriyor, yetersiz olabilir mi bilemiyorum. atatuncer dedi: Hiç bilmiyorum 8-9 senelik bir güç kaynağı. Genişletmek için tıkla...
O güç kaynağı muhtemelen 12V kanalından 400-450W gibi bir değer veriyor, yetersiz olabilir mi bilemiyorum. atatuncer dedi: Hiç bilmiyorum 8-9 senelik bir güç kaynağı. Genişletmek için tıkla...
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #14 atatuncer dedi: Ne faydası olur bana güç kaynağım yetersiz diye düşünüyorum ben 550W eski bilgisayarımdan kalma çok anlamıyorum ama Genişletmek için tıkla... Günümüz masaüstü bilgisayarları güç kaynağına göre performans vermez, ekran kartı ne kadar güç tüketmesi gerekiyorsa o gücü çekmeye çalışır ve çeker, eğer güç kaynağı yetersizse bilgisayar kapanır. Sizin sorununuz tek kanal RAM olması,
atatuncer dedi: Ne faydası olur bana güç kaynağım yetersiz diye düşünüyorum ben 550W eski bilgisayarımdan kalma çok anlamıyorum ama Genişletmek için tıkla... Günümüz masaüstü bilgisayarları güç kaynağına göre performans vermez, ekran kartı ne kadar güç tüketmesi gerekiyorsa o gücü çekmeye çalışır ve çeker, eğer güç kaynağı yetersizse bilgisayar kapanır. Sizin sorununuz tek kanal RAM olması,
İzoly Sevdalısı Picopat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #15 atatuncer dedi: En düşük immortal oyuncusuyum performans çok önemli benim için ama fpsim yerlerde 1024x768 oynuyorum Bunun bilgisine nasıl erişebilirim? Hiç bilmiyorum 8-9 senelik bir güç kaynağı Genişletmek için tıkla... Ayarları 1080p en yüksek yapıp dener misiniz?
atatuncer dedi: En düşük immortal oyuncusuyum performans çok önemli benim için ama fpsim yerlerde 1024x768 oynuyorum Bunun bilgisine nasıl erişebilirim? Hiç bilmiyorum 8-9 senelik bir güç kaynağı Genişletmek için tıkla... Ayarları 1080p en yüksek yapıp dener misiniz?