RTX 3060 sistem Elden Ring kaldırır mı?

İşlemcinin base clock hızı o. Gerektiğinde 4.4 GHz'ye çıkar. İlk defa bilgisayar kullanıyorsunuz herhalde.

Yukarıda yazmış oldum tekrar yazayım 2.6GHz stock Boost 4.4 GHz Boost overclock adı altındaki hızı.

Ona overclock demek çok yanlış tabir aslında.

İşlemcinin base clock hızı o. Gerektiğinde 4.4 GHz'ye çıkar. İlk defa bilgisayar kullanıyorsunuz herhalde.

Ben overclock olarak biliyorum doğrusunu söylersen öğrenirim Boost yazdığı ve overclock hiç yapmadığım için ilgim yok ona.

yok uzun yıllardır pc kullanıyorum ama donanımdan hiç anlamam.

Hiç anlamayan birine anlatır gibi anlatabilir misin? Yani anlamıyorum da ben. Ne yapmam gerekiyor yani.

Bir şey yapman gerekmiyor dostum sen bilgisayarın BIOS ayarlarından 4.4 kullanırsan işlemcinin performansını arttırır aldığı akımı arttırır ömrünü azaltır gibi muhabbetler var hiç yapmadığım bir işlem ama 2.6 GHz sana yeterli olacaktır aman aman bir FPS istemiyorsan işlemcimi yormak istemiyorum diyorsan.

Yok uzun yıllardır PC kullanıyorum ama donanımdan hiç anlamam.

İşlemcin normalde 2.6 GHz çalışıyor ancak oyun oynadığında veya ağır bir iş yaptığında Intel yazılımı devreye girip 4.4'e kendisi yükseltiyor.

İşlemcimi 4.40 yapmam için ne yapmam gerekiyor?

i5 12400F 4.4 GHz Boost clock diye araştırırsan bulabilirsin ama önermem işlemcin oynadığın oyunlara göre zaten kendi kendine ayarlar hızını eğer gidip kendin hep o ayara çekersen işlemcini yorarsın.

Sorunsuz bir şekilde oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…