B Bosscans Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #11 yaagzrmkc dedi: V-Sync kapatın. Sorunu kendiniz yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam 60Hz üstü yırtılma oluyor yani V-Sync'de normal mi bu değerler? doriyella dedi: V-Sync kapatırsanız gerçek performansını görürsünüz ona göre biz de yazabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu da kapalı hali ekran kartının işlemciden fazla kullanımı normal mi? Stok fan! Dosya Ekleri 20221010_183016.jpg 320,1 KB · Görüntüleme: 51
yaagzrmkc dedi: V-Sync kapatın. Sorunu kendiniz yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam 60Hz üstü yırtılma oluyor yani V-Sync'de normal mi bu değerler? doriyella dedi: V-Sync kapatırsanız gerçek performansını görürsünüz ona göre biz de yazabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu da kapalı hali ekran kartının işlemciden fazla kullanımı normal mi? Stok fan!
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Ekim 2022 #12 Bosscans dedi: Hocam 60Hz üstü yırtılma oluyor yani V-Sync'de normal mi bu değerler? Bu da kapalı hali ekran kartının işlemciden fazla kullanımı normal mi? Stok fan! Genişletmek için tıkla... Ekran kartı daha çok kullanması en normal olan şeydir. Sağlıklı olanda o diyebiliriz.
Bosscans dedi: Hocam 60Hz üstü yırtılma oluyor yani V-Sync'de normal mi bu değerler? Bu da kapalı hali ekran kartının işlemciden fazla kullanımı normal mi? Stok fan! Genişletmek için tıkla... Ekran kartı daha çok kullanması en normal olan şeydir. Sağlıklı olanda o diyebiliriz.