Sistemimi hazır kasa olarak almıştım fakat şu an işlemci değiştirmek istiyorum. Sistemimi aşağı bırakıyorum, 2.el veya 0 olarak öneride bulunabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Selam hocam ceza yemiştim geri dönüş yapamadım, 8-10k arası bir bütçeye sahibim değiştirmek isteme sebebim CS2, Valorant gibi oyunlarda 200 FPS'i geçmekte zorlanıyorum + yayın açınca iyice dibi görüyor.
Selam hocam ceza yemiştim geri dönüş yapamadım, 8-10k arası bir bütçeye sahibim değiştirmek isteme sebebim CS2, Valorant gibi oyunlarda 200 FPS'i geçmekte zorlanıyorum + yayın açınca iyice dibi görüyor.
Anakartınız ve istediğiniz işi yapabilecek işlemci olarak, 12500 ya da 12600 tavsiye edebilirim. NZXT H Series H9 Flow CM-H91FB-01 Siyah ATX Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com şu kasa nzxt elite serisinin bi tık ucuz hali. Elite üst tarafı da açık (fanlar görülebilir halde) arada 2-3k fark ediyor ama hem havadar hem kaliteli mesh bir kasa. İstediğiniz gibi upgrade edebilir uzun süre içindekileri güncelleyerek kullanabileceğiniz güzel bi kasa.
Anakartınız ve istediğiniz işi yapabilecek işlemci olarak, 12500 ya da 12600 tavsiye edebilirim. NZXT H Series H9 Flow CM-H91FB-01 Siyah ATX Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com şu kasa NZXT Elite serisinin bir tık ucuz hali. Elite üst tarafı da açık (fanlar görülebilir halde) arada 2-3K fark ediyor ama hem havadar hem kaliteli mesh bir kasa. İstediğiniz gibi upgrade edebilir uzun süre içindekileri güncelleyerek kullanabileceğiniz güzel bir kasa.
Hocam böyle böyle yeni bir sistem kurmaya girip çok zarar edersiniz. Bence size sıkıntı çıkarmaz. Zaten üst seviye bir işlemciye de geçmezsiniz yakın zamanda. Bu şekilde kullanabilirsiniz. İşinizi görecektir.
Hocam böyle böyle yeni bir sistem kurmaya girip çok zarar edersiniz. Bence size sıkıntı çıkarmaz. Zaten üst seviye bir işlemciye de geçmezsiniz yakın zamanda. Bu şekilde kullanabilirsiniz. İşinizi görecektir.
Mümkünse sıvı soğutucu, aldığınız kasa y 360 mm ye kadar destekliyor. Bütçenize göre alırsınız. Kule tipi bu tip bi kasada bi tık geri kalır. Stok uzun süre kullanmayın, önümüz kış bir şekilde idare edersiniz ama havalar ısınmaya başladığında kesinlikle yetmeyecektir.