RTX 3060 sistem iyi mi?

Bana göre sistem alırken bilindik markadan almak gerekiyor sonuçta o markanın müşteri hizmetleri , ürün garantisi falan filan ki ayrıca RX 6700 XT diyerek fanboy olunmuyor RTX 3060 Apple ürünleri gibi fiyatına göre özellikleri iyi değil.

1-Bu dediğinde haklısın. Bilindik parçalar olmalı. Ama GeIL o kadar da ne idüğü belirsiz bir marka değil. GeIL marka RAM kullanıp sorun yaşayan çok az görmüşümdür. Sistemi alalı 4 ay oldu cillop gibi. Ha ileride sıkıntı çıkarır mı belirsiz. Ama genel olarak çok nadir gördüm bu markada sıkıntı yaşayanı.

2-Düz sana fanboy demedim de orada biraz genel konuştum.

3-RX 6700 XT saf oyun performansında 3060'ı geçer bunu da biliyorum. Burada biraz kullanım amacı da önemli. Mesela oyundan çık bakalım, render yap. RTX 3060 render konusunda RX 6800'ü bile rahatlıkla geçebiliyor. Arkadaşın kullanım şekline göre artık. Ayrıca NVIDIA yazılım konusunda daha güven veriyor bana göre. En fazla vereceği hata oyundan atması oluyor. Ha bak çıkıp birisi gelebilir yoo, ben şunu şunu yaşadım NVIDIA kartım var diyebilir. Ama bu bir istisna. Genel olarak baktığında çok sıkıntı çıkartmıyor NVIDIA.

Ama AMD WattMan gibi sorunlar çıkartabiliyor. Ha, demiyorum AMD alınmaz. Bal gibi de alınabilir. Artık hocamıza kalmış.

NVIDIA tarafında benim attığım sistem alınabilir, AMD tarafına bakmayı düşünüyorsa sizin sistem mantıksız değil zaten. AMD tarafında alınabilir sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…