RTX 3060 sistem LoL'de düşük FPS veriyor

Mehmetorpil

Decapat
Daha fazla  
Sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum ama 100-150 fps arasında alıyorum (ve arada fps drop yiyorum). Benden düşük sistemli arkadaşlarım bile bu fpsleri alıyorum. Bendeki sorun ne olabilir?

LOL FPS.jpg
LOL FPS 2.jpg

Ayarlar şekildeki gibi. Ayarları düşükte oynasam bile 20 30 fps farkediyor. Ekran çözünürlüğünü düşürsen de çok etki etmiyor. Arkada hiç bir şey de çalışmıyor.

• RTX 3060 115 W 6 GB Laptop Ekran kartı,
  • AMD RYZEN 9 5900 HX
  • Ekran 2K 165 Heartz

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam istemci ayarlarına gidin ve "Eski DX9 modunu tercih et" seçeneği var onu tikleyin birde öyle bakın. Birde oyunu tam ekranda oynayınız daha çok FPS artabilir.

Sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum ama 100-150 fps arasında alıyorum (ve arada fps drop yiyorum). Benden düşük sistemli arkadaşlarım bile bu fpsleri alıyorum. Bendeki sorun ne olabilir?

Eki Görüntüle 1641411Eki Görüntüle 1641412

Ayarlar şekildeki gibi. Ayarları düşükte oynasam bile 20 30 fps farkediyor. Ekran çözünürlüğünü düşürsen de çok etki etmiyor. Arkada hiç bir şey de çalışmıyor.

• RTX 3060 115 W 6 GB Laptop Ekran kartı,
  • AMD RYZEN 9 5900 HX
  • Ekran 2K 165 Heartz

Hocam hiç tam onarım yaptınız mı ?

Sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum ama 100-150 FPS arasında alıyorum (ve arada FPS düşmesi yiyorum). Benden düşük sistemli arkadaşlarım bile bu FPS'leri alıyorum. Bendeki sorun ne olabilir?

Eki Görüntüle 1641411Eki Görüntüle 1641412

Ayarlar şekildeki gibi. Ayarları düşükte oynasam bile 20 30 FPS fark ediyor. Ekran çözünürlüğünü düşürsen de çok etki etmiyor. Arkada hiçbir şey de çalışmıyor.

• RTX 3060 115 W 6 GB laptop ekran kartı,
  • AMD Ryzen 9 5900 hx.
  • Ekran 2K 165 heartz.

3060 laptop 2K için uygun değil. 1080P'de oynamalısınız. 1080'de etki etmiyor mu?

3060 laptop 2K için uygun değil. 1080P'de oynamalısınız. 1080'de etki etmiyor mu?

Hocam 2K arkadaşın ekran kartının aynısından tüm oyunları 144 FPS sabit alıyorum(monitör 144 Hz olduğu için). Onunla alakası olmadığını düşünüyorum.

Cihazlar aynı mı? Cihaz adın ne? MUX Switch var mı varsa açık mı? RAM'lerin Dual channelmi yoksa singlemi hocam?

Hocam Excalibur G900, tek RAM 16 GB, cihazlar aynı değil ve MUX Switch hakkında bilgim yok. Şaka yapmıyorum ciddiyim. Devour da görüş açısını sona çekince Ultra ayarlarda 110 FPS'ye düşüyor o kadar. Başka da aklıma gelen oyun yok zaten çok aşırı fazla oyun oynayan insanda değilim. Herkes Casper'dan şikayet ederken benim bunları yaşamam bazen garibime gidiyor. Isınma problemi de yaşamıyorum acaba benim ürünüm "Casper değil mi?" diyorum bazen ama öyle. Ve ekliyorum sorun bence tekrardan 2K ile alakalı değil çünkü aynı sorunun 1080P'de de devam ettiğini demiş. Oyunla alakalı ticket atsa çözüm yolu bulurlar aslında(Riot'a).

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı