sweetc4n Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #11 GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Oyunu silip geri yükler misin? Genişletmek için tıkla... yaptım olmadı
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.871 Çözümler 14 Yer Hatay 27 Mayıs 2023 #12 sweetc4n dedi: yaptım olmadı Genişletmek için tıkla... Kenar yumuşatmayı 0'a çekip dener misiniz?
sweetc4n Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #13 GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Kenar yumuşatmayı 0'a çekip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı
GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Kenar yumuşatmayı 0'a çekip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı
ssDeDe Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #14 Dostum darboğaz yaşıyor olabilirsin o yüzden sordum
sweetc4n Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #15 ssDeDe dedi: Dostum darboğaz yaşıyor olabilirsin o yüzden sordum Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle değildi
ssDeDe dedi: Dostum darboğaz yaşıyor olabilirsin o yüzden sordum Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle değildi
ssDeDe Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #16 sweetc4n dedi: Daha önce böyle değildi Genişletmek için tıkla... İşlemci dereceni söylersen bir çözüm bulunabilir.
sweetc4n dedi: Daha önce böyle değildi Genişletmek için tıkla... İşlemci dereceni söylersen bir çözüm bulunabilir.
sweetc4n Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #17 ssDeDe dedi: İşlemci dereceni söylersen bir çözüm bulunabilir. Genişletmek için tıkla... İşlemci derecesi ile alakası var mı cidden bilgisayarı yeni açtığımda da aynı (işlemci derecesine bakmayı bilmiyorum bu arada)
ssDeDe dedi: İşlemci dereceni söylersen bir çözüm bulunabilir. Genişletmek için tıkla... İşlemci derecesi ile alakası var mı cidden bilgisayarı yeni açtığımda da aynı (işlemci derecesine bakmayı bilmiyorum bu arada)
ssDeDe Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #18 sweetc4n dedi: İşlemci derecesi ile alakası var mı cidden bilgisayarı yeni açtığımda da aynı (işlemci derecesine bakmayı bilmiyorum bu arada) Genişletmek için tıkla... Oyunda işlemcin 70 derece filansa darboğaz oluyor demek yani islemcini değiştirmen gerekiyor PC'yi yeni açmakla alakası yok oyun işlemci yiyen bir oyun.
sweetc4n dedi: İşlemci derecesi ile alakası var mı cidden bilgisayarı yeni açtığımda da aynı (işlemci derecesine bakmayı bilmiyorum bu arada) Genişletmek için tıkla... Oyunda işlemcin 70 derece filansa darboğaz oluyor demek yani islemcini değiştirmen gerekiyor PC'yi yeni açmakla alakası yok oyun işlemci yiyen bir oyun.