Çözüldü RTX 3060 sistem Minecraft'ta düşük FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
RAM
16 gb furybeast ddr4
SSD veya HDD modeli
kingston nv2 500 gb sata ssd ve 500 gb hdd sst
Ekran kartı
rtx 3060 egale 12 gb
İşlemci
ryzen 5 5500
Bence gayet iyi bir sistemim var ve GTA 5 CS:GO ve RDR 2 gibi oyunlarda kasmadan rahat bir şekilde oynarken Minecraft Java'da acayip bir FPS düşüklüğü var 30 FPS alıyorum bir sürü konuya baktım hiçbirinde aradığım çözümü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Bence gayet iyi bir sistemim var ve GTA 5 CS:GO ve RDR 2 gibi oyunlarda kasmadan rahat bir şekilde oynarken Minecraft Java'da acayip bir FPS düşüklüğü var 30 FPS alıyorum bir sürü konuya baktım hiçbirinde aradığım çözümü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Optifine kur daha optimizasyonlu.

evet kurarakta denedim yine olmadı yanıt için teşekkürler

Kurdum yine olmadı.

Nasıl yapacağımı anlatabilir misin?
Peki, max FPS değerini değiştirdin mi? Grafik ayarlarının orada unlimited FPS'ye sürüklemen gerek. Oyun ayarlarını açıp fotoğraf atarsan daha iyi olur.

Korsan mı oynuyorsun orijinal mi? Korsan ise ana menüde ayarlar var, oradan RAM verebilirsin. Orijinal ise sürüm seçme yerinden ayarlaman gerekir.

Teşekkürler orijinal oynuyorum deneyim.

Korsan mı oynuyorsun orijinal mi? Korsan ise ana menüde ayarlar var, oradan RAM verebilirsin. Orijinal ise sürüm seçme yerinden ayarlaman gerekir.

Çok teşekkürler sayenizde oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı