Merhaba iyi sosyaller. Sistem hakkında bilgi almak istiyorum 2. el sistem sizce nasıl performans gösterir?
Corsair 600W PSU.
MSI B350 thomahawk.
Ryzen 5 5500.
RTX 3060.
B350 diye bir chipset yok, telefon var. Muhtemelen A320 o. Anakart kotu o zaman. İslemci, ekran kartini besler. PSU da yeterli ama model yazilmamis. Bütçe nedir?
Merhaba iyi sosyaller. Sistem hakkında bilgi almak istiyorum 2. el sistem sizce nasıl performans gösterir?
Corsair 600W PSU.
MSI B350 thomahawk.
Ryzen 5 5500.
RTX 3060.
Merhaba iyi Sosyaller. Sistem hakkında bilgi almak istiyorum 2. el sistem sizce nasıl performans gösterir?
Corsair 600W PSU.
MSI B350 thomahawk.
Ryzen 5 5500.
RTX 3060.
Corsair 600W PSU.
MSI B350 thomahawk.
Ryzen 5 5500.
RTX 3060.
16k yazmışlar sisteme. Anakartın eski olduğunun farkındayım ama baktığım bir kaç yazıda ryzen 5 serisi için en uygun anakartlardan biri olduğunu yazmışlardır. Kendi bilgisayarımı 7-8 arasına satıp yükseltmek istiyorum. Fiyat ne uygun ne pahalı tam ederi gibi geldi ama bilemedim.
16k yazmışlar sisteme. Anakartın eski olduğunun farkındayım ama baktığım birkaç yazıda Ryzen 5 serisi için en uygun anakartlardan biri olduğunu yazmışlardır. Kendi bilgisayarımı 7-8 arasına satıp yükseltmek istiyorum. Fiyat ne uygun ne pahalı tam ederi gibi geldi ama bilemedim.
Yani... Simdi fiyati normal. Cunku RTX4060 yok su an bu fiyata. O fiyata RX 6700 (non- XT) var ve RTX 3060 Ti daha iyi ona gore. Ama yine de icim sinmez. O yuksek guc tuketimi, DLSS 3.5 has destek yok, DLSS kare olusturma yok.
Biz buna yuvarlayalim, olur mu? PSU degistirebilirsin sonradan. RTX4060 sistem fiyatina RTX4060 Ti.