Kasadan değil de monitörden kısmak istedim kasa ilerleyen süreçte çift monitöre geçebilirim diye.6700XT veya 6800 toplanabilir açıkçası o bütçeye, monitör dahil olduğu için 4070 yazmıyorum.
İlerde monitörü değiştirebilirim diye bu şekil yaptım ve amd ekran kartları için iyi yorum göremiyorum pek bi bilgim de yok karşılaştıracak kadar fakat nvidianın o yönde daha iui olduğunu söylüyolar.Kötü ve pahalı. 6700 XT ve 5600'lı sistem toplanır 1080p için bu bütçelerde.
İncehesapRezalet fiyat. Vatan mı site?
Kasadan değil de monitörden kısmak istedim kasa ilerleyen süreçte çift monitöre geçebilirim diye.
İleride monitörü değiştirebilirim diye bu şekil yaptım ve AMD ekran kartları için iyi yorum göremiyorum pek bir bilgim de yok karşılaştıracak kadar fakat NVIDIA'nın o yönde daha iui olduğunu söylüyorlar.
Bu attığınız sistem yazdığım sistemden daha iyi mi performans sağlar? Ssd 1tb yaparım gibi duruyor. Monitör olarak önerebileceğiniz model var mıRX 6800 RTX 3080 ile kapışabilecek bir kart, 2K Ultra ayarlarda dlss/fsr kullanmadan kolaylıkla 60FPS üstü görüyor. Tek eksiği düşük Ray Tracing performansı ki RTX 3060 giriş seviyesi bir kart, ahım şahım bir Ray Tracing performansı beklemeyin.
Üstelik attığınız monitör 4000TL, çoktan kasadan kısmışsınız, 21000TL için çok düşük parçalar.
Bu sisteme göz atabilirsiniz:
MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
MAXIMA-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 7500f ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Bu attığınız sistem yazdığım sistemden daha iyi mi performans sağlar? SSD 1TB yaparım gibi duruyor. Monitör olarak önerebileceğiniz model var mı?
Teşekkür ederim cevaplar için. Attığınız sistem ve ilk monitör birleşimi hemen hemen yine 25 küsür fiyatına denk geliyor. Amd ekran kartı konusunda bi sıkıntı yaşamam değil mi çünkü bi önceli laptobım işlemcisi amd idi ekran kartı dahili ilk kasa deneymi olacağından ve biraz da yüksek paralar olduğundan ikilemde kalıyorum. Monitörü 24 inç ful ips yapabilirim miktar düşürüpü 1080p 27’ konusunda yakından bakınca pixellern kötü gözüktüğünu okumuştumMonitör olarak da VA panelde önermem, eğer 24 inç yeterli derseniz (27 inç yakından kullanımda piksel yoğunluğu az olduğu için) ucuz olduğu için bunu, bütçe varsa altındakini tercih edebilirsiniz:
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
27 inç isterseniz AOC 27 inç versiyonu 24 inçe göre daha ucuz:
AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.780,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer bütçe yetmiyorsa:
LG 27MP60GP-B 27" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG 27MP60GP-B 27" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27MP60GP-B 27" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.738,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
LG'nin 24 inç versiyonu:
LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet, daha iyi olacaktır. Tam da monitör önerecektim.
Teşekkür ederim cevaplar için. Attığınız sistem ve ilk monitör birleşimi hemen hemen yine 25 küsur fiyatına denk geliyor. AMD ekran kartı konusunda bir sıkıntı yaşamam değil mi çünkü bir önceli laptopım işlemcisi AMD idi ekran kartı dahili ilk kasa deneymi olacağından ve biraz da yüksek paralar olduğundan ikilemde kalıyorum. Monitörü 24 inç ful IPS yapabilirim miktar düşürüpü 1080p 27' konusunda yakından bakınca pixellern kötü gözüktüğünu okumuştum.