RTX 3060 sistem nasıldır?

Beast Amd Oyun Bilgisayarı – RX 6800XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri canavar istiyorsan 30k ya buyur.

Tamam anladım ama akakçeden almışsın ben zaten başlığa fiyatına bakmayın dedim vatandan kazık sistem biliyorum ancak sistemin parçaları uyumlumu değilmi? Onu merak ettim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisinde de aynı kart var. Vatan satıyor diye daha kaliteli olmuyor daha kazık oluyor. Sen ekran kartını VRAM için yorumluyorsun. Ona bakarsan RX580 ile 4060'ın performansı aynı? Ben bilirim diye konuşmuşsun ama bişey bildiğin yok dostum. 25K'lık sistemi 60K'ya almayı zekilik olarak sanıyorsun ve savunmaya çalışman ironik.

O zaman 2060 12 GB bir 4060'tan daha iyi mi oluyor?

Tamam anladım ama Akakçe'den almışsın ben zaten başlığa fiyatına bakmayın dedim vatandan kazık sistem biliyorum ancak sistemin parçaları uyumlu mu değil mi? Onu merak ettim.

Hocam o parayı o sisteme harcamak yerine yarı fiyatına bunu al sonra kalan parayla fakirlere yemek dağıt daha çok yararlı olur sizin için.

Bütçeni belirterek sistem önerisi istediğin bir konu açıp beni etiketlersen güzel bir sistem dizeyim sana.

Ben de yeni DDR5 sistem dizdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…