RTX 3060 sistem OCCT Power testinde kapanıyor

Melloo_14

Hectopat
Makaleler
1
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
Ryzen 5 5500
Arkadaşlar, OCCT ile Power testi yaptım. 110 volt üzerine çıkınca sistem kapanıyor. İlk olarak işlemciden şüphelendim. FurMark'tan CPU ile de test yaptım. Sistem aynı şekilde yine kapandı. Sorun neden kaynaklanıyor?

Power 600W.

Hocam dün kapandı tam net hatırlamıyorum ama başladıktan 5 saniye sonra falan

Şu an ise sadece Power testinde kapanıyor onda da işlemci üzerinden yapıyor ama

Power testinde yukarıda işlemci sıcaklığı yazar, ona bakın kapandığında kaç derece olduğunu söyleyin.

Power testinde yukarıda işlemci sıcaklığı yazar, ona bakın kapandığında kaç derece olduğunu söyleyin.
tamam testi yapıp söyleyeceğim

hocam yaptım testi 73 derecede kapandı kapandıktan sonra klavyenin ışığı yanmıyor ama mousenin yanıyor sonra açtığımda ise görüntü gelmiyor arka psu düğmesini kapa aç yapınca geliyor

Tamam testi yapıp söyleyeceğim

Hocam yaptım testi 73 derecede kapandı kapandıktan sonra klavyenin ışığı yanmıyor ama farenin yanıyor sonra açtığımda ise görüntü gelmiyor arka PSU düğmesini kapa aç yapınca geliyor

PSU'ya prizden giren kablonun bağlantısını kontrol edin sıkı otursun, kullandığınız duvar prizi veya uzatma gevşek olmasın, bunlarda sorun yoksa, PSU arızalı demektir, garanti yoluna başvurun.

PSU'ya prizden giren kablonun bağlantısını kontrol edin sıkı otursun, kullandığınız duvar prizi veya uzatma gevşek olmasın, bunlarsa sorun yoksa, PSU arızalı demektir, garanti yoluna başvurun.
başka bir yol yokmu hocam eğer arızalı ise neyden kaynaklanmış olabilir

PSU'ya prizden giren kablonun bağlantısını kontrol edin sıkı otursun, kullandığınız duvar prizi veya uzatma gevşek olmasın, bunlarda sorun yoksa, PSU arızalı demektir, garanti yoluna başvurun.
hocam birde şöyle bir sorun daha var the finalsa girerken oyun açılmadan da çöküyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı