Arkadaşlar, OCCT ile Power testi yaptım. 110 volt üzerine çıkınca sistem kapanıyor. İlk olarak işlemciden şüphelendim. FurMark'tan CPU ile de test yaptım. Sistem aynı şekilde yine kapandı. Sorun neden kaynaklanıyor?
hocam yaptım testi 73 derecede kapandı kapandıktan sonra klavyenin ışığı yanmıyor ama mousenin yanıyor sonra açtığımda ise görüntü gelmiyor arka psu düğmesini kapa aç yapınca geliyor
Hocam yaptım testi 73 derecede kapandı kapandıktan sonra klavyenin ışığı yanmıyor ama farenin yanıyor sonra açtığımda ise görüntü gelmiyor arka PSU düğmesini kapa aç yapınca geliyor
PSU'ya prizden giren kablonun bağlantısını kontrol edin sıkı otursun, kullandığınız duvar prizi veya uzatma gevşek olmasın, bunlarda sorun yoksa, PSU arızalı demektir, garanti yoluna başvurun.
PSU'ya prizden giren kablonun bağlantısını kontrol edin sıkı otursun, kullandığınız duvar prizi veya uzatma gevşek olmasın, bunlarsa sorun yoksa, PSU arızalı demektir, garanti yoluna başvurun.
PSU'ya prizden giren kablonun bağlantısını kontrol edin sıkı otursun, kullandığınız duvar prizi veya uzatma gevşek olmasın, bunlarda sorun yoksa, PSU arızalı demektir, garanti yoluna başvurun.