RTX 3060 sistem önerisi

Bütçe
12000-1500
Video mantaj ve 3D tasarım gibi işlerle uğraşacaksanız Delta-E sapması düşük monitörlere yönelin. Bu tür işlerle uğraşan arkadaşım vardı. Delta-E sapması düşük, 10 BIT, 60-75 HZ ayrı bir monitör kullanıyor. 10 BIT ile 1 milyar renk ve yüksek renk gamutu güzel görüntü verir ama renk doğruluğu ayrı bir şey. Oyuncu monitörlerinin birçoğu bu konuda sınıfta kalıyor.

Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın inşallah

Teşekkür ederim, sağ olun. Seçimlerin geneli sizin sayenizde zaten
Katkılarınız için teşekkür ederim. Zaten çok profesyonel olduğumuz söylenemez. Monitör konusunda hala araştırıyorum.

Hocam tekrardan merhabalar, ben QP bilişim sitesinde gezinirken böyle bir sistem buldum. Uygun gibi görünüyor. Fiyatlara KDV dahil yazıyormuş. Eğer hala satın almadıysanız bir bakın isterseniz.

Hocam baktımda, sitede şöyle bir yazı var. "Stoklarımızda istediğiniz kadar "QP DRAGON - Ryzen 5 5600X / 16GB / RTX 3060 12GB / 512GB M.2 SSD Oyun Bilgisayarı" : "Ekran Kartı" - "MSI GeForce RTX 3060 Gaming X Trio 12G 192bit Ekran Kartı - Sistem" yok. (geçerli stok: "0")"

Evet hocam ben de şimdi fark ettim. Eğer ekran kartı yok haliyle 12.000TL ise ekran kartlı halini düşünemiyorum

Son düzenleme:

Lunaspia aldım ve birkaç küçük sorun dışında bir sorunum olmadı. Monitörüde çok düşük ücretlerden aldım. Biraz ölü piksel derdim dışında sistem mükemmel. 2 sene sonra hala çok iyi kullanıyorum. Teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…