RTX 3060 sistem Red Dead Redemption 1'de 30-40 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

batuhana55

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
R7 5700x
Arkadaşlar büyük bir heves ile Red Dead Redemption 1 oyununu satın aldım. Fakat oyuna girdiğimde çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Oyun 30-40 FPS bandında geziyor. Bunun bir çözümü yok mu?
Sistemimin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Zaten 14 yıllık oyun neden böyle oldu anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı driveri güncelliğini kontrol etmeyi deneyin.

Direkt Ultra preset'e çekersen normal, özel ayar yapmak en sağlıklısı. Oyunda performansı en çok etkileyen ayar MSAA hiç şüphesiz. Eğer o açıksa FPS'in dipleri görmesi gayet normal, açıksa kapatın. Onun dışında oyunda ekran kartını en çok zorlayan 3 ayar: yansıma kalitesi, su kalitesi, volumetric (hacimsel) kalitesi. Bu 3 ayarı nispeten daha düşük tutarsanız rahatlıkla 60'ın üstüne çıkabilirsiniz.

Aynı sorunu yaşıyordum FPS'im sürekli 40'larda geziyordu ama ben bu sorunu ekran kartı sürücümü DDU ile kaldırıp tekrar kurarak çözdüm Ultra ayarlarda FSR 3 kapalıyken 2K 80 FPS alıyorum şu anda.

Ben i5 8600k ve gtx 1080ti ile 100+ Fps alıyorum. sizin sistemle alakalı bir sorununuz olabilir. Ultrada oynuyordum ben. Win 10 Pro.

Arkadaşlar sistemimde herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum.Çünkü haliyle AC VALHALA, Red Dead Redemption 2, Sillent Hill oyunlarını pürüzsüz şekilde oynayıp bitirdim.

Aynı sorunu yaşıyordum FPS'im sürekli 40'larda geziyordu ama ben bu sorunu ekran kartı sürücümü DDU ile kaldırıp tekrar kurarak çözdüm Ultra ayarlarda FSR 3 kapalıyken 2K 80 FPS alıyorum şu anda.
Hocam DDU ile kaldırma işlemini biraz detaylı açıklar mısın ?

DDU diye bir program var onu indir ve sürücüleri kaldır. YouTube'da videoları var izle çok kolay işlem. Sonra GeForce Experience yazılımından sürücüyü indir.

Hocam sistem zorlanmıyor. GPU ve CPU kullanım yüzdeleri 30 35'i geçmiyor zaten.

Arkadaşlar oyunu gamepad ile oynuyordum gamepadi çıkardım. Saçma bir şekilde FPS düzeldi.

Son düzenleme:
Hocam sistem zorlanmıyor. GPU ve CPU kullanım yüzdeleri 30 35'i geçmiyor zaten.

Arkadaşlar oyunu gamepad ile oynuyordum gamepadi çıkardım. Saçma bir şekilde FPS düzeldi.
Bendede aynı olay RDR 2 de başıma gelmişti. Kablosuz gamepadı çıkarınca 10 Fps artmıştı.

Hocam bunun mantığı ne olabilir acaba?
Şu an saçma şekilde 100+ FPS alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…