RTX 3060 sistem sıcaklık değerleri nasıl?

Fashinator12

Centipat
Daha fazla  
Model Lenovo IdeaPad Gaming 3
GeForce RTX 3060 laptop GPU.
Ryzen 5 5600H.
RAM 16 GB.
Sistem özelliklerim bu şekilde. GPU2 (3060) oyun oynarken 60 derecede geziyor. CPU ise 75'te geziyor. Bu sıcaklık değerleri az değil mi? Ayrıca sistemime göre az FPS aldığımı düşünüyorum. Bombalar, mermiler vesaire olunca 170 180'lere kadar düşüyor.

Laptop için ekran kartı sıcaklığı düşük biraz ama işlemci ağırlıklı bir oyunsa normal.

Laptop için ekran kartı sıcaklığı düşük biraz ama işlemci ağırlıklı bir oyunsa normal.
FPS nasıl sizce? Mesela 165 hz'im var fakat valorantta çoğu zaman 165'in altına düşüyor ve kastığını da hissediyorum. CS'de 170-180-190 civarı oluyor vs ortasında

Öyle bir imkanın yok. Sıcaklık artarsa FPS artar diye bir şey yok. Hangi oyunda alıyorsun bu FPS'leri? RAM tek slot mu?
CSGO. Çift slot.

FPS nasıl sizce? Mesela 165 hz'im var fakat valorantta çoğu zaman 165'in altına düşüyor ve kastığını da hissediyorum. CS'de 170-180-190 civarı oluyor vs ortasında

CSGO. Çift slot.
Bence gayet iyi bir sorun yok.

Kastığını hissettiğin zaman kaça düşüyor?

Bence gayet iyi bir sorun yok.

Kastığını hissettiğin zaman kaça düşüyor?
140-150. Eğer çok yetenek kullanılıyor ve ateş ediliyorsa 120lere kadar düşebiliyor. Eskiden bu kadar düşmüyordu güncelleme ile alakalı benim bilgisayarımla mı alakalı anlayamadım. Eskiden vs'de 170-180lere düşüyordu maximum, çoğu zaman 200+ydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…