Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 16 Mayıs 2024 #21 Garip vida diye bir şey yoktur, her vida başlığının tornavidasıda vardır. Verimli çalışıp daha ne yapacak GPU işte işini yapıyor.
Garip vida diye bir şey yoktur, her vida başlığının tornavidasıda vardır. Verimli çalışıp daha ne yapacak GPU işte işini yapıyor.
denizbackinbusiness Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri PNY RTX 3060 12GB Ryzen 5 5000 Ballistix 3200mhz 8x2 Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #22 Marix dedi: Garip vida diye bir şey yoktur, her vida başlığının tornavidasıda vardır. Verimli çalışıp daha ne yapacak GPU işte işini yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Pny markası gpu nun gücünü tam ortaya çıkaramıyor demişt teşekkürler ilgilendiğin için.
Marix dedi: Garip vida diye bir şey yoktur, her vida başlığının tornavidasıda vardır. Verimli çalışıp daha ne yapacak GPU işte işini yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Pny markası gpu nun gücünü tam ortaya çıkaramıyor demişt teşekkürler ilgilendiğin için.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 17 Mayıs 2024 #23 denizbackinbusiness dedi: Bilmiyorum PNY markası GPU'nun gücünü tam ortaya çıkaramıyor demişt teşekkürler ilgilendiğin için. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok.
denizbackinbusiness dedi: Bilmiyorum PNY markası GPU'nun gücünü tam ortaya çıkaramıyor demişt teşekkürler ilgilendiğin için. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok.