S sametfpv Decapat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #1 Merhaba, RTX 3060 sistem almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.037 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #2 sametfpv dedi: Merhaba, RTX 3060 sistem almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sistemi alabilirsin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
sametfpv dedi: Merhaba, RTX 3060 sistem almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sistemi alabilirsin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
S sametfpv Decapat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #3 NYTMARE dedi: Bu sistemi alabilirsin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ekleyince 17k oluyor.
NYTMARE dedi: Bu sistemi alabilirsin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ekleyince 17k oluyor.