RTX 3060 sistem Ubisoft Connect oyunlarında oyundan atıyor

yns07yns

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,
Daha önce de bununla ilgili konu açılmış ancak bir çözüm yazılmamış. Masaüstü PC'ye sahibim. Ryzen 5 5600X işlemci, Zotac RTX 3060 Eagle 128 GB 192 bit ekran kartı, 32 GB SSD RAM, 4 TB hard disk. Windows 11 Pro masaüstü PC kullanıyorum. Ubisoft oyunlarının hepsinde sorun yaşıyorum. Star Wars Outlaws, Avatar gibi oyunlarda oyuna girdikten 3-5 dk sonra ana ekrana atıyor. Hata vermiyor. Direk masaüstüne atıyor. Bunun çözümü var mı arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,
Daha önce de bununla ilgili konu açılmış ancak bir çözüm yazılmamış. Masaüstü PC'ye sahibim. Ryzen 5 5600X işlemci, Zotac RTX 3060 Eagle 128 GB 192 bit ekran kartı, 32 GB SSD RAM, 4 TB hard disk. Windows 11 Pro masaüstü PC kullanıyorum. Ubisoft oyunlarının hepsinde sorun yaşıyorum. Star Wars outlaws, avatar gibi oyunlarda oyuna girdikten 3-5 dk sonra ana ekrana atıyor. Hata vermiyor. Direk masaüstüne atıyor. Bunun çözümü var mı arkadaşlar?

Klasik Ubisoft bir şirket bu kadar bozuk uygulama yapamaz.
1.oyun dosyalarını doğrula.
2.Ubisoft ile ilgili her şeyi sil tekrar yükle.

Klasik Ubisoft bir şirket bu kadar bozuk uygulama yapamaz.
1.oyun dosyalarını doğrula.
2.Ubisoft ile ilgili her şeyi sil tekrar yükle.
Hepsini yaptım dostum.hicbiri olmadi.en son format atmadığım kaldı pcye.formatla düzelir mi bilmem.donanimsal bir problemin olduğunu düşünmüyorum.oyunlar da Orijinal oyunlar.ama neden böyle bir sorun oluyor anlamış değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı