R respsz Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #11 SadeceYiğit dedi: Benim attığım anakart çift slotlu. 2x16 yaparsın. 4 slot RAM'e gerek yok. Genişletmek için tıkla... Anladım. Display Port girişi var mı peki? 2 monitör kullanıyorum o yüzden.
SadeceYiğit dedi: Benim attığım anakart çift slotlu. 2x16 yaparsın. 4 slot RAM'e gerek yok. Genişletmek için tıkla... Anladım. Display Port girişi var mı peki? 2 monitör kullanıyorum o yüzden.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 11 Mart 2024 #12 respsz dedi: Anladım. DisplayPort girişi var mı peki? 2 monitör kullanıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... HDMI, DVI ve VGA var.
respsz dedi: Anladım. DisplayPort girişi var mı peki? 2 monitör kullanıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... HDMI, DVI ve VGA var.
R respsz Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #13 SadeceYiğit dedi: HDMI, DVI ve VGA var. Genişletmek için tıkla... Başka bilmem gereken önemli bir özelliği var mı, yoksa isteyeceğim çoğu şeyi karşılar mı? SadeceYiğit dedi: HDMI, DVI ve VGA var. Genişletmek için tıkla... Ayrıca son bir şey daha sormak istiyorum. SSD'den hariç bir tane de HDD'im var. 2sini beraber takmak sorun olmaz değil mi, yeterince soket vardır?
SadeceYiğit dedi: HDMI, DVI ve VGA var. Genişletmek için tıkla... Başka bilmem gereken önemli bir özelliği var mı, yoksa isteyeceğim çoğu şeyi karşılar mı? SadeceYiğit dedi: HDMI, DVI ve VGA var. Genişletmek için tıkla... Ayrıca son bir şey daha sormak istiyorum. SSD'den hariç bir tane de HDD'im var. 2sini beraber takmak sorun olmaz değil mi, yeterince soket vardır?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 11 Mart 2024 #14 respsz dedi: Başka bilmem gereken önemli bir özelliği var mı, yoksa isteyeceğim çoğu şeyi karşılar mı? Ayrıca son bir şey daha sormak istiyorum. SSD'den hariç bir tane de HDD'im var. 2sini beraber takmak sorun olmaz değil mi, yeterince soket vardır? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Takabilirsin.
respsz dedi: Başka bilmem gereken önemli bir özelliği var mı, yoksa isteyeceğim çoğu şeyi karşılar mı? Ayrıca son bir şey daha sormak istiyorum. SSD'den hariç bir tane de HDD'im var. 2sini beraber takmak sorun olmaz değil mi, yeterince soket vardır? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Takabilirsin.
R respsz Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #15 SadeceYiğit dedi: Olmaz. Takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. İyi forumlar.
SadeceYiğit dedi: Olmaz. Takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. İyi forumlar.