Ucuz monitör için AOC markasına bakabilirsin F/P marka bence. Ben de monitör alırken 240 Hz alacaktım AOC markasından bir modeli kestirdim gözüme fakat almışken daha iyisi olsun dedim ASUS 280 Hz aldım hem pivot özelliğide vardı.
VA panel önermiyorum çünkü hafif açılı baktığınızda monitörü karanlık görürsünüz bu oyunlarda falan da rahatsız edebilir bence alacaksan kesinlikle IPS panel almalısın.
NOVA-3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
MUGELLO-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
NOVA-3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
MUGELLO-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.