cinar.morgan Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli ADATA LEGEND 700 Ekran kartı ASUS PHOENİX RTX 3060 Anakart ASUS PRİME A320-K İşlemci AMD RYZEN 5 5500 AC Valhalla oynarken oyun birden çöktü. Dünde Jedi Survivor oynarken aynısı yaşamıştım. Bildiğim kadarıyla iki oyunda sorunlu oyunlar ama emin olmak istiyorum benim PC'mde mi sorun var yoksa bu oyunlarda mı?
AC Valhalla oynarken oyun birden çöktü. Dünde Jedi Survivor oynarken aynısı yaşamıştım. Bildiğim kadarıyla iki oyunda sorunlu oyunlar ama emin olmak istiyorum benim PC'mde mi sorun var yoksa bu oyunlarda mı?
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 31 Ağustos 2024 #2 Bende de Valhallada çökme oluyordu ama çok sık değildi. Sorun vardı evet.
cinar.morgan Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #3 Fallegan dedi: Bende de Valhalla'da çökme oluyordu ama çok sık değildi. Sorun vardı evet. Genişletmek için tıkla... Ama Valhalla çökünce Ubisoft Connect'te çöktü yazmadı direkt kapandı oyun. İki oyundada 1 kere oldu.
Fallegan dedi: Bende de Valhalla'da çökme oluyordu ama çok sık değildi. Sorun vardı evet. Genişletmek için tıkla... Ama Valhalla çökünce Ubisoft Connect'te çöktü yazmadı direkt kapandı oyun. İki oyundada 1 kere oldu.