Hocam yapmadım mı sanıyorsunuz? Her şeyi denedim fakat anormal şekilde max 100 fps görüyorum ve laptop 60 derecede yani bu laptopa göre baya soğuk yoğun çalışırsa 85 görüyor ve diğer oyunlarda böyle sorunlar yaşamıyorum gerçekten şaşırtıcı.
Turbo boost açık ve güç ayarları şarj 1 olsa bile maximum güçte çalışmaya ayarlı.
Hocan şuan sıfırladım indirme başlattım, Rainbow Six Siege, Cyberpunk 2077 ve CS:GO iniyor. Yarın hepsinin testini yapar atarım. Gerekli ASUS yazılımlarını sitesinden indirdim ama şuan GeForce Experience indrimedim. Nvidia denetim masası da yoktu. Yarın okulum var 17:30 gibi evde olurum o zaman yazarım.
Hocan şuan sıfırladım indirme başlattım, Rainbow Six Siege, Cyberpunk 2077 ve CS:GO iniyor. Yarın hepsinin testini yapar atarım. Gerekli ASUS yazılımlarını sitesinden indirdim ama şuan GeForce Experience indrimedim. Nvidia denetim masası da yoktu. Yarın okulum var 17:30 gibi evde olurum o zaman yazarım.
Yardımınız için ayrıca teşekkür ederim hocam. Şimdi sıfırladım inince denesem sorun olur mu ?