Çözüldü RTX 3060 sistemde CS:GO'da ani FPS düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tan123

Centipat
Daha fazla  
RAM
G.Skill 3200MHz
Ekran kartı
RTX 3060 12 GB.
Anakart
B550M Bazooka
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Sistemimde başka oyunlarda hiçbir sorun yok. Tek Rainbow ve CS:GO gibi oyunlarda bu sorunu yaşıyorum. Ortada bir şey yokmuş gibi FPS 400 iken 1 saniyelik 250 olup sonra yerine geliyor. Bunun sırasında oyun takılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1649185123095.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı dertlerden bende müzdaribim. Çözümü V-Sync kapama ya da üçlü arabellekleme açarak çözebildim. Kartın kullanımını izleyin, ne kadar kullanıyor. Ayarları biraz yüksek tutup üçlü arabellekleme açın bu şekilde denemediyseni.

Galiba sorunu cözdüm FPS'imi 300'e sabitledim bir sorun cıkmadı. Bir de nvdeia ayarlarını sıfırlıyıp GPU ölçeklemede kalmıs onu ekrana çevirince ölüm maçında bir FPS düşmesi yaşamadım.
Aynı dertlerden bende müzdaribim. Çözümü V-Sync kapama ya da Üçlü arabellekleme açarak çözebildim. Kartın kullanımını izleyin, ne kadar kullanıyor. Ayarları biraz yüksek tutup üçlü arabellekleme açın bu şekilde denemediyseniz.

Aynı dertlerden bende müzdaribim. Çözümü V-Sync kapama ya da üçlü arabellekleme açarak çözebildim. Kartın kullanımını izleyin, ne kadar kullanıyor. Ayarları biraz yüksek tutup üçlü arabellekleme açın bu şekilde denemediyseni.

Galiba sorunu cözdüm FPS'imi 300'e sabitledim bir sorun cıkmadı. Bir de nvdeia ayarlarını sıfırlıyıp GPU ölçeklemede kalmıs onu ekrana çevirince ölüm maçında bir FPS düşmesi yaşamadım.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı