Sistemimde başka oyunlarda hiçbir sorun yok. Tek Rainbow ve CS:GO gibi oyunlarda bu sorunu yaşıyorum. Ortada bir şey yokmuş gibi FPS 400 iken 1 saniyelik 250 olup sonra yerine geliyor. Bunun sırasında oyun takılıyor.
Aynı dertlerden bende müzdaribim. Çözümü V-Sync kapama ya da üçlü arabellekleme açarak çözebildim. Kartın kullanımını izleyin, ne kadar kullanıyor. Ayarları biraz yüksek tutup üçlü arabellekleme açın bu şekilde denemediyseni.
Galiba sorunu cözdüm FPS'imi 300'e sabitledim bir sorun cıkmadı. Bir de nvdeia ayarlarını sıfırlıyıp GPU ölçeklemede kalmıs onu ekrana çevirince ölüm maçında bir FPS düşmesi yaşamadım.
Aynı dertlerden bende müzdaribim. Çözümü V-Sync kapama ya da Üçlü arabellekleme açarak çözebildim. Kartın kullanımını izleyin, ne kadar kullanıyor. Ayarları biraz yüksek tutup üçlü arabellekleme açın bu şekilde denemediyseniz.
Aynı dertlerden bende müzdaribim. Çözümü V-Sync kapama ya da üçlü arabellekleme açarak çözebildim. Kartın kullanımını izleyin, ne kadar kullanıyor. Ayarları biraz yüksek tutup üçlü arabellekleme açın bu şekilde denemediyseni.
Galiba sorunu cözdüm FPS'imi 300'e sabitledim bir sorun cıkmadı. Bir de nvdeia ayarlarını sıfırlıyıp GPU ölçeklemede kalmıs onu ekrana çevirince ölüm maçında bir FPS düşmesi yaşamadım.