CPU kullanımı %60 - %70 iken GPU kullanımı neredeyse %0.Full ayarlarda oynuyorum ışın izleme açık, DLSS Ultra performans ayarlarında. DLSS'i kapatmayı denedim ayarları düşüğe çekmeyi denedim ama bir türlü ekran kartı kullanımını arttıramadım. Ekteki ssi alırken Alt Tab'a atmadım 2. mönitörden kontrol ediyorum.
İşlemcim i7 10700K.
Ekran kartım RTX 3060 TUF.
Saddece Görev Yöneticisi'nden mi baktınız eğer Görev Yöneticisi'nden baktıysanız ondan olma ihtimali yüksek MSI Afterburner veya NVIDIA'nın kendi FPS gösterme programını kullanıp bakın.
Işın izleme kapalı olarak native şekilde denedin mi? %0 olması için donanımsal bir sıkıntı veya virüs olma ihtimali yüksek. Bir de ayarları kısarsan ekran kartı kullanımı artmaz, ultrada olsun.
CPU kullanımı %60 - %70 iken GPU kullanımı neredeyse %0.Full ayarlarda oynuyorum ışın izleme açık, DLSS Ultra performans ayarlarında. DLSS'i kapatmayı denedim ayarları düşüğe çekmeyi denedim ama bir türlü ekran kartı kullanımını arttıramadım. Ekteki ssi alırken Alt Tab'a atmadım 2. mönitörden kontrol ediyorum.
İşlemcim i7 10700K.
İşlemcim i7 10700K.
Ben girip baktım cyberpunka bende görev yöneticinde ne kadar kullandığı tam olarak göstermiyor ama gine %30 %40 gibi gösteriyor sizde sorun olabilir ama yine de MSI Afterburner kurup deneyin.