M Mertkaan7 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #1 RAM Apacer panther gold 2x8 SSD veya HDD modeli M2ssd 500gb 1tb hd Ekran kartı Nvidia RTX 3060 Anakart Msi B550M BAZOOKA İşlemci Ryzen 5 3600X Merhaba benim bilgisayarım her yeni oyun yüklediğimde oyuna girdiğimde kafasına göre FPS sabitliyor. 200'e, 90'a falan. 165 Hz'yim V-Sync'de olamaz. Sebebini bilen var mı? Bilen varsa lütfen söylesin. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2022
Merhaba benim bilgisayarım her yeni oyun yüklediğimde oyuna girdiğimde kafasına göre FPS sabitliyor. 200'e, 90'a falan. 165 Hz'yim V-Sync'de olamaz. Sebebini bilen var mı? Bilen varsa lütfen söylesin.
TheOffspring Decapat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #2 NVIDIA ayarlarını kontrol ettin mi? Artı 0 Eksi
KS KS M Mertkaan7 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #3 TheOffspring dedi: NVIDIA ayarlarını kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Ettim ama hangi ayarlar olduğuna bağlı Artı 0 Eksi
TheOffspring dedi: NVIDIA ayarlarını kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Ettim ama hangi ayarlar olduğuna bağlı
TheOffspring Decapat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #4 Frame limit ya da FPS kare hızı sabitleme ayarlarına bakar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS M Mertkaan7 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #5 TheOffspring dedi: Frame limit ya da FPS kare hızı sabitleme ayarlarına bakar mısın? Genişletmek için tıkla... NVIDIA profile inspectordan mı yoksa Denetim Masası veya GeForce Experience mı? Artı 0 Eksi
TheOffspring dedi: Frame limit ya da FPS kare hızı sabitleme ayarlarına bakar mısın? Genişletmek için tıkla... NVIDIA profile inspectordan mı yoksa Denetim Masası veya GeForce Experience mı?
TheOffspring Decapat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #6 NVIDIA kontrol masasından. bir de geforce exprience dan bir bak optimum ayarlar mı seçili öyle ise de normale çevir. Artı 0 Eksi
NVIDIA kontrol masasından. bir de geforce exprience dan bir bak optimum ayarlar mı seçili öyle ise de normale çevir.
KS KS M Mertkaan7 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #7 TheOffspring dedi: NVIDIA kontrol masasından. bir de geforce exprience dan bir bak optimum ayarlar mı seçili öyle ise de normale çevir. Genişletmek için tıkla... Şu an herşey en iyi performans ayarlarında yani optimumda onları normale mi çevireyim TheOffspring dedi: NVIDIA kontrol masasından. bir de geforce exprience dan bir bak optimum ayarlar mı seçili öyle ise de normale çevir. Genişletmek için tıkla... yaptım değişmiyor Son düzenleme: 4 Mart 2022 Artı 0 Eksi
TheOffspring dedi: NVIDIA kontrol masasından. bir de geforce exprience dan bir bak optimum ayarlar mı seçili öyle ise de normale çevir. Genişletmek için tıkla... Şu an herşey en iyi performans ayarlarında yani optimumda onları normale mi çevireyim TheOffspring dedi: NVIDIA kontrol masasından. bir de geforce exprience dan bir bak optimum ayarlar mı seçili öyle ise de normale çevir. Genişletmek için tıkla... yaptım değişmiyor