RTX 3060 sistemde GTA 5 30-40 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Değişen bir şey olmadı hocam Alt+Tab atığım zaman oyun atıyor üstelik bu ayara çekince.

MSI Afterburner indir izleme kısmından GPU CPU RAM her şeyi aç oyundayken neleri kullanıyor neleri kullanmıyor bir görelim sorunu oradan anlarız o şekilde bir görsel iletir misin?

MSI Afterburner indir izleme kısmından GPU CPU RAM her şeyi aç oyundayken neleri kullanıyor neleri kullanmıyor bir görelim sorunu oradan anlarız o şekilde bir görsel iletir misin?

Hocam GPU'nuzu kullanmıyor. YouTube'ta izlediğim RTX 3060 GTA 5 videolarında %100 %99 98 kullanırken siz de %38 çok çok az. İşlemci gpusunu kullanıyor olabilir.

Hocam işlemci GPU'su aktif değil DxDiag da da öyle gözüküyor.

Sadece 3060 var işlemci GPU sunu ekran kartı takdıktan sonra aktifleştirmedim.

Ekran kartı Driver'ın güncel mi?

Birçok forumda 3060'ın GTA 5 de düşük FPS almasını görüyorum. Kronik bir sorun mu acaba?

Olabilir hocam ve çözümde yok gibi yani neyi denesem olmuyor driverları silip yeniden yüklemeyi deneyeceğim.

Olabilir hocam ve çözümde yok gibi yani neyi denesem olmuyor driverları silip yeniden yüklemeyi deneyeceğim.

DDU ile driveri silin hocam sonra en son sürüm WHQL driverı yükleyin ama şu şekilde yapın.

Önce Windows Update'ı durdurun sonra arama kısmına gelişmiş sistem ayarlarını görüntüle yazın. Donanım-aygıt yükleme ayarları oradan hayır'ı seçin

Sonra DDU indirin Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.0.8.9

Uygulama içinden Ekran kartı-NVIDIA-Temizle ve yeniden başlat.

Sonrasında en son sürüm WHQL driverı kurabilirsiniz

Hocam yaptım ama sonuç hala aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…