RTX 3060 sistemde GTA 5 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

NinimuRarei

Hectopat
Yer
Tokyo, Japan
Arkadaşlar sistemimde normal mi bilmiyorum ama arkada başka bir uygulama açık olmasa bile 70-90 arası FPS normal midir?
Oyun orijinal.
RTX 3060.
i7 9700.
2x16 GB 3000MHz RAM.
Ekran kartım MSI Afterburner'da %100 kullanılıyor diye gözüküyor fakat görev yöneticisinde %0 hata mı bilmiyorum. Ekran kartım 50 derece.
İşlemcim %70 %35 kafasına göre değişiyor.

Ultra ayarlarda oynuyorum. Max alabildiğim grafik ayarlarına aldım.

Başka yolu olmaz mı yani alırım almasınada sadece başka bir yöntemi varsa onu da denemek isterim diye soruyorum.
Normal hocam fps. Ben de aynı ekran kartı ve R5 5500 ile benzer fps alıyorum. Msaa ayarı çok fps düşürüyor ona dikkat et.

Ultra ayarlarda oynuyorum. Max alabildiğim grafik ayarlarına aldım.

Başka yolu olmaz mı yani alırım almasınada sadece başka bir yöntemi varsa onu da denemek isterim diye soruyorum.

4K monitör alsan da 3060 ekran kartıyla 4K oyun oynayamazsın saçmalamış arkadaş. Darboğazı azaltmak için işlemciyi upgradeleyebilirsin.

Öncelikle Aluu'nun dediği gibi darboğaz yapıyor muhtemelen işlemci nedeniyle. Çünkü %35 kullanım çok az. Çözümü ise darboğaza girmeyecek bir işlemci almak.

Evet 1080p.
Ne yapabilirim çözüm olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…