train566 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #11 laroxyl dedi: Oyunu durdurduğumda düşüyor başlattığımızda yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Durdurduğunda değil oynarken %90'ın aşağısında mı?
laroxyl dedi: Oyunu durdurduğumda düşüyor başlattığımızda yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Durdurduğunda değil oynarken %90'ın aşağısında mı?
laroxyl Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #12 train566 dedi: Durdurduğunda değil oynarken %90'ın aşağısında mı? Genişletmek için tıkla... Haa anladım şarjda değilken kendini kullanmıyor gibi birsey sarja taktım canavar 0 kasma
train566 dedi: Durdurduğunda değil oynarken %90'ın aşağısında mı? Genişletmek için tıkla... Haa anladım şarjda değilken kendini kullanmıyor gibi birsey sarja taktım canavar 0 kasma
train566 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #13 laroxyl dedi: Haa anladım şarjda değilken kendini kullanmıyor gibi bir şey sarja taktım canavar 0 kasma. Genişletmek için tıkla... Prizemi takmamışsın?
laroxyl dedi: Haa anladım şarjda değilken kendini kullanmıyor gibi bir şey sarja taktım canavar 0 kasma. Genişletmek için tıkla... Prizemi takmamışsın?
laroxyl Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #14 train566 dedi: Prizemi takmamışsın? Genişletmek için tıkla... Evet bu sarjda değilken kullanması için ne yapmam gerek
train566 dedi: Prizemi takmamışsın? Genişletmek için tıkla... Evet bu sarjda değilken kullanması için ne yapmam gerek
train566 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #15 laroxyl dedi: Haa anladım şarjda değilken kendini kullanmıyor gibi bir şey sarja taktım canavar 0 kasma. Genişletmek için tıkla... Neyse bir daha böyle problem olursa prize tak.
laroxyl dedi: Haa anladım şarjda değilken kendini kullanmıyor gibi bir şey sarja taktım canavar 0 kasma. Genişletmek için tıkla... Neyse bir daha böyle problem olursa prize tak.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #16 Güç seçeneklerinden hallediliyordu sanırım. Anladığım, prizdeyken ya da şarjdayken performans farkı var. Yalnız bu dediğim işlemci için. Örnek bir görsel olarak: Dosya Ekleri sshot-42.png 77,9 KB · Görüntüleme: 22
Güç seçeneklerinden hallediliyordu sanırım. Anladığım, prizdeyken ya da şarjdayken performans farkı var. Yalnız bu dediğim işlemci için. Örnek bir görsel olarak:
laroxyl Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #17 train566 dedi: Neyse bir daha böyle problem olursa prize tak. Genişletmek için tıkla... Aynen saolunn
train566 dedi: Neyse bir daha böyle problem olursa prize tak. Genişletmek için tıkla... Aynen saolunn
train566 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #18 laroxyl dedi: Evet bu şarjda değilken kullanması için ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Şarjda değilken de kullanır hariciyi ancak daha yavaş olur pil ayarlarından yapılabiliyor sanırım. Ama bence yapma hızlı biter.
laroxyl dedi: Evet bu şarjda değilken kullanması için ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Şarjda değilken de kullanır hariciyi ancak daha yavaş olur pil ayarlarından yapılabiliyor sanırım. Ama bence yapma hızlı biter.
Neko-chan Megapat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 639 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #19 Şarjda iken oynuyorsunuz değil mi?
laroxyl Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #20 dinkulturuogretmeni dedi: Güç seçeneklerinden hallediliyordu sanırım. Anladığım, prizdeyken ya da şarjdayken performans farkı var. Genişletmek için tıkla... Evet öyle, hemde çokkkk
dinkulturuogretmeni dedi: Güç seçeneklerinden hallediliyordu sanırım. Anladığım, prizdeyken ya da şarjdayken performans farkı var. Genişletmek için tıkla... Evet öyle, hemde çokkkk