RTX 3060 sistemde LoL düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
RAM
16,0 GB
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
PRIME H610M K D4
İşlemci
i5 12400F
Ağlayacağım artık, bilgisayarı yeni almama rağmen benchmarkta gördüğüm kadar FPS almamasıyla birlikte göstergede gösterdiği FPS'den daha düşük hissettiriyor. Rio'ta da yazdım fakat hiçbir işe yaramadı. Sorun ne anlamıyorum. Oyun başlangıcında 500 FPS ile başlıyorum savaş yokken 300 fakat savaş başlayınca 147 ile 200 arası kalıyor. Fakat benchmarkta oyun her zaman 250 ile 300 arası FPS'de kalıyor. Bilgisayarın sürücülerini güncelledim. Bütün her şeyi performansa çektim. Bunların hiçbiri bir işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 5600X ve RTX 3060 sistemimle ben en yüksek ayarlarda ve 2k çözünürlükte 400 FPS alıyorum. 240 sabit oynuyorum ve herhangi bir sorun çıkmıyor. Deneyebilirsiniz.

R5 5600X ve RTX 3060 sistemimle ben en yüksek ayarlarda ve 2k çözünürlükte 400 FPS alıyorum. 240 sabit oynuyorum ve herhangi bir sorun çıkmıyor. Deneyebilirsiniz.
Deneyeceğim.

Grafik ayarlarını çok düşürmeyin ayrıca normal, benchmarkta gördüğünüz FPS değerini almıyorsunuz zaten.

Diğer oyunlarda da test edin, eğer her oyunda performansınız çok düşükse o zaman bir sorun vardır.
Grafik ayarlarım oyunda en yüksekte fakat windowsta sadece performans odaklı

Yok hiç bir işe yaramadı ve sorun şu ki göstergede ki fps ten daha düşük hissediyorum fpsmi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı