Çözüldü RTX 3060 sistemde LoL sınırsız FPS'te kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

TheMeliodas

Hectopat
Yer
İstanbul'da küçük bir yer
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Ben EVGA RTX 3060, AMD Ryzen 5 ve 16 GB 3200 MHz'lik bir sistem aldım ve direkt LoL indirdim ve FPS artttırmak için FPS'i sınirsız yaptım. FPS sınırsızdayken donuyor, kasıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim bilginiz var mı?

Çözüm
Bende de benzer bir sistem var. Denediğimde FPS 900'e kadar çıkıyordu. Hareket ettiğinde kamera garip davranıyor takılıyor gibi.
FPS'i 240'a sabitlemeni öneririm. Yüksek FPS'de sıkıntı çıkarıyor LoL.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu referans alarak konuşacağım, yanlış bilgi veya yalnızca GTA 5 için geçerli ise uyarın lütfen. Oyunların belirli FPS kilitleri (sınırları) var, o sınırın üzerine çıktığında veya çıkmaya çalıştığında kararsız çalışmaya başlıyor.

Yüksek FPS için optimizasyonu yok LoL'un. FPS'yi en üst limite ayarla akıcılık bozulmasın. Yüksek grafik ayarlı bir oyun olmadığı için güçlü sistemlerde olağan bir durum bu. LoL çıktığı zamanlar bu kadar yüksek FPS alabilecek oyuncular yoktu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı