Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası alıyorum sistemi yeni aldım sayılır PC hocası F6 sistem. GTA V da FPS moduna geçince FPS değerlerinin birden 30 40'lara düştüğünü görüyorum ayrıca mavi ekran hataları oldukça fazla olmaya başladı bugün tekrar yaşayınca yazmak istedim. Aldığım hataların minidumplarını şöyle paylaşmak isterim. Ayrıca sorun RAM'lerden kaynaklı ise Vatan Bilgisayar bu konuda bana yardımcı olacak mıdır? (BIOS'a herhangi bir güncelleme yapmadım.)
Memtest86 ile XMP açık şekilde ikisini de birlikte test edebilirsiniz.
XMP kapalıyken mavi ekran aldıysanız:
Belleklerin ikisini de ayrı ayrı ve XMP kapalı şekilde test edebilirsiniz.
Bu arada belleklerinize şimdi baktım. G.Skill Ripjaws 3200 MHz ve özellikle 3600 MHz bazı sorunları ile biliniyor, özellikle XMP profili açıkken sorun çıkarabiliyorlar.
Mavi ekranı XMP kapalıyken aldım, BIOS güncellemesinden sonra dediğiniz gibi 2133'e oto almıştı kendini bende sorun yok mavi ekran vermezse böyle kullanabilirim dedim fakat mavi ekran verdi. Ardından 3200'e çektim.