imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 5 Mayıs 2024 #1 RTX 3060 bir sistemim var, ama tarayıcı bende kasıyormuş gibi hissediyorum, sekmeler arasında dolaşırken takılıyor gibi geliyor. Yardım eder misiniz?
RTX 3060 bir sistemim var, ama tarayıcı bende kasıyormuş gibi hissediyorum, sekmeler arasında dolaşırken takılıyor gibi geliyor. Yardım eder misiniz?
Mitshizubi kyouto Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 349 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #2 İşlemciyi Opera GX ayarlarından sınırlandırmış olabilir misin? Bu arada işlemcin nedir? Ve konu tarayıcı olduğundan ram ne durumda?
İşlemciyi Opera GX ayarlarından sınırlandırmış olabilir misin? Bu arada işlemcin nedir? Ve konu tarayıcı olduğundan ram ne durumda?
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 5 Mayıs 2024 #3 Mitshizubi kyouto dedi: İşlemciyi Opera GX ayarlarından sınırlandırmış olabilir misin? Bu arada işlemcin nedir? Ve konu tarayıcı olduğundan RAM ne durumda? Genişletmek için tıkla... İşlemci, Ryzen 5 5500, RAM'ler 2x8 şeklinde. Ve bir kısıtlama yaptığımı düşünmüyorum. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (4120).png 334,2 KB · Görüntüleme: 24 Ekran Görüntüsü (4121).png 316 KB · Görüntüleme: 23
Mitshizubi kyouto dedi: İşlemciyi Opera GX ayarlarından sınırlandırmış olabilir misin? Bu arada işlemcin nedir? Ve konu tarayıcı olduğundan RAM ne durumda? Genişletmek için tıkla... İşlemci, Ryzen 5 5500, RAM'ler 2x8 şeklinde. Ve bir kısıtlama yaptığımı düşünmüyorum.