SpaceS Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #41 Nukeladim dedi: Birde sıkıntının hangi parçadan kaynaklı olduğunu bilmiyorum düzelmezse hepsini sıra sıra yollamam gerekecek garantiye galiba Genişletmek için tıkla... Sırayla yollamaktansa hepsini yollamaktansa hepsini aynı anda yollamak daha mantıklı
Nukeladim dedi: Birde sıkıntının hangi parçadan kaynaklı olduğunu bilmiyorum düzelmezse hepsini sıra sıra yollamam gerekecek garantiye galiba Genişletmek için tıkla... Sırayla yollamaktansa hepsini yollamaktansa hepsini aynı anda yollamak daha mantıklı
Nukeladim Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #42 SpaceS dedi: Sırayla yollamaktansa hepsini yollamaktansa hepsini aynı anda yollamak daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Birde sadece anakart, işlemci ve ekran kartını yollamayı düşünüyorum diğerler parçalar bu kadar etkilememeli
SpaceS dedi: Sırayla yollamaktansa hepsini yollamaktansa hepsini aynı anda yollamak daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Birde sadece anakart, işlemci ve ekran kartını yollamayı düşünüyorum diğerler parçalar bu kadar etkilememeli
keremphoenix77 Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #43 Nukeladim dedi: Hala garantileri duruyor bir şey yapılabilir mi hasar büyükse. Genişletmek için tıkla... Hasarı bilmiyorum ama bir yere götür. Garantisi varsa aldığın yere şirkete falan götür. Bir tane uygulama vardı ama ismini bilmiyorum. Hasar ölçümü diye ama götürürsen iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Nukeladim dedi: Hala garantileri duruyor bir şey yapılabilir mi hasar büyükse. Genişletmek için tıkla... Hasarı bilmiyorum ama bir yere götür. Garantisi varsa aldığın yere şirkete falan götür. Bir tane uygulama vardı ama ismini bilmiyorum. Hasar ölçümü diye ama götürürsen iyi olur.