Path of Exile 2 oynuyorum. Oyun şehirler arası teleportta çöküyor. Çöktüğü gibi de ekrandan çıkamıyorum. RTX 3060 ekran kartım var. Mesele sistemde değil çünkü bunu başka oyunlarda yaşamadım. Sadece aranızda oyunu oynayıp bu durumu yaşayan var mı?
Neredeyse yarı yarıya bir kaybım var. Fakat bu fps kaybını henüz hiç hissetmedim. Manuel olarak çekirdek kapatmak da işe yaramıyor. Bir kaç kişi bunu yapmış ve crash'ler devam etmiş. Github'da client yapan arkadaş, yaptığı şeyin nasıl çalıştığına dair de bir şeyler paylaşmış. Okumanızı tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım.
Bilgisayarın tüm performansını etkilememesi için yalnızca oyuna girerken açıyorum. Oyundan çıkmaya karar verdiğimde eğer başka bir oyun oynayacaksam restart atıyorum. Video falan izleyeceksem hiç ihtiyaç duymuyorum. Çünkü yalnızca oyun için değil, tüm sistem için kapatıyor çekirdekleri.
Dostlar bu arada ben başka bir çözüm daha buldum. Process Lasso programını indirdim, oyun için daimi olarak iki çekirdeği (0 ve 1 numaralı) kapattım. Ne fps drop, ne crash, hiçbir sorun yok.
Dostlar bu arada ben başka bir çözüm daha buldum. Process Lasso programını indirdim, oyun için daimi olarak iki çekirdeği (0 ve 1 numaralı) kapattım. Ne fps drop, ne crash, hiçbir sorun yok.