RTX 3060 sistemde performans düşüşü ve droplar var

KawaiSobaBorusu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba son zamanlarda bilgisayarımda performans düşüşü olduğunu düşünüyorum ya da her zaman vardı ben fark edemedim. Bilgisayarımda ASUS RTX 3060, AMD Ryzen 5 5500 ve 16 GB RAM parçaları bulunuyor. Normalde bir sorun çıkartmıyordu ama uzun zamandır ağır bir oyun oynamamıştım. RDR2 isimli oyunu indirdim ve grafiksel bozulmalar, drop sorunları ve bazı zamanlar düşük FPS gibi sorunlar yaşadım. FurMark testi yaptım sonuçları paylaşıyorum (kusura bakamayın bilmediğin bir nedenden dolayı ekran görüntüsünü alamadığım için telefon kamerası ile çektim.). Açıkça bir sorun göremedim sizce nedeni nedir? Virüsden şüphelendim fakat Kaspersky Premium aracılığı ile tam tarama yaptım bir sorun bulunamadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam sıcaklıklara baktınız mı? Bir de Malwarebytes'dan tarayın. 3DMark testi yapın puanınız kaçsa YouTube da ki videolarda karşılaştırın açık ara fark varsa sıkıntı vardır. Driverlar güncel mi ? İşlemciden olacağını sanmıyorum ama aklımdan geçmedi değil.

Şuan evde değilim eve geçtiğim zaman tüm testleri paylaşacağım.

Sıkıntı yok hocam ben her zaman buradayım acil bir şey çıkmadığı sürece. Rahat olun.

Kral merhaba biraz geç kaldığım için kusuruma bakma. Öncelikle Malwerebytes 12 adet hata buldu ilk öncelikle onları temizledim. İkinci olarak 3DMark testinde bir sorun çıkmadı anladığım kadarıyla ama gene de ne olur ne olmaz sonuçları paylaşıyorum. Şuan oyunu oynayamıyorum oynayabildiğim zaman sorunun düzelip düzelmediğini bildireceğim.

Şimdi aklıma geldi, keşke hataları temizlemeden önce ve sonrası olarak test yapsaydım.

Son düzenleme:

Eskiden kullanıyordum. Üzerinde baa bir süre geçti hatırlayamıyorum. Ama puanınız güzel gibi. (best kısmıyla average kısmını karşılaştırıyorum) average zaten ortalama demek. Yani iyi gibi ama Malwarebytes ile taramışsın tamam güzel ama Malwarebytes sadece malwarelar için tasarlanmış o yüzden bir de Kaspersky ile tarayın. Eğer oradan trojan çıkarsa geçmiş olsun. Bazı trojanlar antivirüs silmesine rağmen tam olarak silinmiyor. O yüzden böyle durumlarda en iyi çözüm formattır eğer trojan çıkmazsa problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…