RTX 3060 sistemde PSU nasıl değiştirilir?

FenerliDöner

Femtopat
Daha fazla  
Ben 1 yıl önce hazır sistem aldım özellikleri.
i5-11400
RTX 3060 12 GB.
16 GB DDR4 RAM.

Bu sistemde Power Supply 220W ve anlayacağınız üzere bu sistem için aşırı yetersiz. Power Supply değiştirmek istiyorum ama eğer bilgisayarcıda değiştirirsem garanti kapsamından çıkar. Çıkarsa ve eve voltaj fazla gelir PC yanarsa sıkıntı olmasını istemiyorum bir öneriniz var mı ne yapayim?

Anlayamadım? 1 senedir sen nasıl 220Wtan bu sistemi çalıştırabiliyosun?

Nasıl yani ekran kartın bile +200 watt kullanabiliyor 220 watt PSU ne alaka? Nereden topladın sistemi

Yanlış yazmış olabilir misin? 220W ekran kartına bile yetmez çünkü de.

220W ile bugüne kadar o alet nasıl çalıştı? Yanlış yazmadığına emin misin?

Arkadaşlar hepinize toplu yanıt vereyim. Sistemin içeriği böyle kasanin arkasında PSU yerinde 220W yazıyor. Belki de ekran kartının voltajı düşük olabilir bilemiyorum ama çalışıyor. Hatta GTA 5 40 FPS oynatiyor ama normal testlerde 120 FPS olmalı yani bir şeyler yanlış gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçini açıp mı baktın? İçini aç PSU'ya bak. 220W ile o sistem çalışmaz.

Hocam bileşenlerin 220W çalışması bile mucize ya bilgisayar çalışsa bile tam verim alması imkansız. Büyük ihtimalle siz yanlış yere baktınız.

İlki özellikleri diğeri ise arkasındaki power yazısı içini açmadım garantiti etkilemesin diye

Dosya Ekleri

• IMG-20240822-WA0010.jpeg
    75,9 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20240822_173154.jpg
    132,8 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…