bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.900 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Mart 2023 #11 DestroyEverything dedi: Hocam DDU ile sürücüyü silip yüklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... YouTube'a yazdınız mı nasıl açılır diye?
DestroyEverything dedi: Hocam DDU ile sürücüyü silip yüklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... YouTube'a yazdınız mı nasıl açılır diye?
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #12 H bonz dedi: YouTube'a yazdınız mı nasıl açılır diye? Genişletmek için tıkla... Hocam cevap bulamadım oradan, ayarlarından gözüküyor adamların
H bonz dedi: YouTube'a yazdınız mı nasıl açılır diye? Genişletmek için tıkla... Hocam cevap bulamadım oradan, ayarlarından gözüküyor adamların
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.900 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Mart 2023 #13 DestroyEverything dedi: H Hocam cevap bulamadım oradan, ayarlarından gözüküyor adamların Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DestroyEverything dedi: H Hocam cevap bulamadım oradan, ayarlarından gözüküyor adamların Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #14 bonz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Monitörü yeni taktım driver falan değiştirmedim ddu ile silicem sonra tekrar.
bonz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Monitörü yeni taktım driver falan değiştirmedim ddu ile silicem sonra tekrar.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 9 Mart 2023 #15 DestroyEverything dedi: Monitör samsung g3 Ekran kartı güncel, 50-40 fps gram akıcı değil. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarının default olduğuna emin misiniz? Normal değil çünkü.
DestroyEverything dedi: Monitör samsung g3 Ekran kartı güncel, 50-40 fps gram akıcı değil. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarının default olduğuna emin misiniz? Normal değil çünkü.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #16 Lafonde dedi: Grafik ayarlarının default olduğuna emin misiniz? Normal değil çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam direk rdr2nin girdiğimdeki ayarları.
Lafonde dedi: Grafik ayarlarının default olduğuna emin misiniz? Normal değil çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam direk rdr2nin girdiğimdeki ayarları.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 9 Mart 2023 #17 DestroyEverything dedi: Hocam direk rdr2nin girdiğimdeki ayarları. Genişletmek için tıkla... Atabilir misiniz ayarları? Ve çözünürlük kaçta?
DestroyEverything dedi: Hocam direk rdr2nin girdiğimdeki ayarları. Genişletmek için tıkla... Atabilir misiniz ayarları? Ve çözünürlük kaçta?
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #18 Lafonde dedi: Atabilir misiniz ayarları? Ve çözünürlük kaçta? Genişletmek için tıkla... 1920x1080 hocam direk rdrde başa döndür yaptığımızdaki ayarlar şu an farklı oyundayım
Lafonde dedi: Atabilir misiniz ayarları? Ve çözünürlük kaçta? Genişletmek için tıkla... 1920x1080 hocam direk rdrde başa döndür yaptığımızdaki ayarlar şu an farklı oyundayım
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 9 Mart 2023 #19 DestroyEverything dedi: 1920x1080 hocam direk rdrde başa döndür yaptığımızdaki ayarlar şu an farklı oyundayım Genişletmek için tıkla... Hocam Işıklandırma Kalitesi Ultra'da ise onu düşürün çok FPS yiyor o.
DestroyEverything dedi: 1920x1080 hocam direk rdrde başa döndür yaptığımızdaki ayarlar şu an farklı oyundayım Genişletmek için tıkla... Hocam Işıklandırma Kalitesi Ultra'da ise onu düşürün çok FPS yiyor o.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #20 Lafonde dedi: Hocam Işıklandırma Kalitesi Ultra'da ise onu düşürün çok FPS yiyor o. Genişletmek için tıkla... Şu an o freesync sorununu deniyorum driver silip yükleyeceğim.
Lafonde dedi: Hocam Işıklandırma Kalitesi Ultra'da ise onu düşürün çok FPS yiyor o. Genişletmek için tıkla... Şu an o freesync sorununu deniyorum driver silip yükleyeceğim.