RTX 3060 sistemde Roblox'ta shader açınca ekran kartının 80 derece olması zararlı mıdır?

sevket.a

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Roblox'ta shader açmak istedim fakat açtığımda RTX 3060 ekran kartım 80 derece oluyor ve %90 kullanıma çıkıyor. Bir zarar gelir mi? Veya kasanın camını da açabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

6 7 ay oldu ASUS 12 GB versiyonu.
6 7 aylık kart için 80 derece yüksek hocam. Kasanın hava akışı nasıl ? Temizliğini yapıyor musunuz ? Bir de tam model belirtirmisiniz Asus dual mi rog strix mi vs. ?

Kullanımın yüksek olması gerekir zaten onda sıkıntı yok fakat sıcaklık bir tık yüksek.
Merhaba, ben Roblox'ta shader açmak istedim fakat açtığımda RTX 3060 ekran kartım 80 derece oluyor ve %90 kullanıma çıkıyor. Bir zarar gelir mi? Veya kasanın camını da açabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

ASUS Dual hocam 6 7 ayda olmayabilir 1 yıla yakındı okullar başladıktan 1 2 ay sonra aldık.

Ev sıcak kasanın camını açabilirim açınca gerçekten 5 10 derece fark oluyor fakat gerçekten çok fazla toz alıyor

ASUS Dual hocam 6 7 ayda olmayabilir 1 yıla yakındı okullar başladıktan 1 2 ay sonra aldık.

Ev sıcak kasanın camını açabilirim açınca gerçekten 5 10 derece fark oluyor fakat gerçekten çok fazla toz alıyor
Bende aynı durumu yaşıyorum hocam kasanız küçükse ısınması kaçınılmaz oluyor. Benim kasam kalitesiz, küçük ve fanları yeterli gelmiyor o yüzden zorlayan oyunlarda yan kapak açık kullanıyorum gerçekten fark ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı