Çözüldü RTX 3060 sistemde Rust oynarken aniden FPS dusuyor ve artmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

AsparBarlas

Decapat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
3060 6GB Upgraded laptop
İşlemci
İ7 13600H
Normalde 80 90 FPS alirken 3060 6 GB upgraded ekran kartim i7 13600h islemcim ile hiç zorlanmazken birden FPS 10'a dusuyor ve bir daha artmiyor. Cik gir yaparsam bazen duzeliyor ancak belirli bir sure sonra tekrardan FPS Max 10'a kadar dusuyor. Özellikle arkada açık olan konuşma uygulamamdan gelen arama anında düşüyor çık gir yapsam bilgisayarı yeniden başlatsam bile düzelmiyor internette bir çözüm de bulamadım. Yaşayan ya da yardımcı olabilecek var mı? (HP Victus 16 laptop)

Dostlar, yazmayı unutmuşum. Konuşma uygulamasının ismi Element X ve onu hiç açmadan girmeyi de denedim, sorun çözülmedi. Ayrıca oyun SSD'ye kurulu, SSD markası Western Digital.

Arkadaşlar, sorunu çözdüm. Sil-yükle yaptım, var olan tüm sürücüleri güncelledim, Razer uygulamasının sürücüsü dahil, ve kendi kendine oldu. Belki size de yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…