RTX 3060 sistemde Spider-Man Remastered 55 FPS

İşletim sistemi
Windows 10

kelsie

Decapat
Daha fazla  
RAM
2x16 GB 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
KIOXIA 500GB M2
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
B450M S2H
İşlemci
r5 5600
Arkadaşlar selam. YouTube'da testlere bakıyorum sonrasında kendim test ediyorum fakat testlerdeki performansı alamıyorum.

Testler RTX on her şey Very high 60-70 FPS'lerde seyrediyor fakat 50 altına neredeyse hiç düşmüyor.
Bende ise 50-55 bandında seyrediyor.
Sistemim:
  • Gigabyte RTX 3060 12 GB eagle.
  • Ryzen 5 5600.
  • 2x16 GB RAM.
Sizce nedendir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İzlemiş olduğunuz test videolarındaki işlemci sizinkiyle aynı mı? Ayrıca güç modunuz dengelide vs. olabilir mi?

Evet ayın. DLSS kalitede güç modundan kastın DLSS ise, bakarak yapıyorum ayarları ama hala bir 5-10 FPS kaybım var 60'ın altına düşüren -__-

Hem ekran kartına hem işlemciye overclock yapmış olabilirler, RAM'lere de yapmış olabilirler veya RAM'leri daha iyidir. Tek bir sebep yok bu durum için.

Knk
Knk bende de RTX 3060 var.Bende oyuna bugün başladım benimde rtx on da 50 hatta 30 40 ları gören bir fpsim vardı.RTX i kapattım şimdi 100 fpslerde rahat oynuyorum.İzlediğin videolarda adamlar overclock yaparak o değerleri alıyorlar.Benim tavsiyem ultrada rtxi kapatıp dlss kalite yapıp oynaman.

Eğer öyleyse üzücü, ama her video da öyle yapmış olmalari garip olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…