Hocam monitörünüz kaç Hz ise o kadar FPS almanız yeterli diye düşünüyorum OC yapmanıza çok gerek yok 200'e düşmesi kötü fakat sıcaklıkla ilgisi olabilir sıcaklıklar kaç? Kullanım değerleri kaç.
Videoyu salla sen o işlemcinin %1 çalışma ihtimali yok, fake olabilir. Zaten o da sabit alamıyor. Sabit FPS için daha yüksek işlemciye geçmen gerekiyor.
BIOS'dan PBO açarsan +200 MHz OC yapmış olursun ancak çok etkileyeceğini sanmıyorum.
Hocam monitörünüz kaç Hz ise o kadar FPS almanız yeterli diye düşünüyorum OC yapmanıza çok gerek yok 200'e düşmesi kötü fakat sıcaklıkla ilgisi olabilir sıcaklıklar kaç? Kullanım değerleri kaç.
Sıcaklık değerlerine dikkat etmedim açıkçası genel olarak 200-450 oynatıyor. Normal olduğunu söylediniz o zaman bir sıkıntı yok. Yakın zamanda macun değiştireceğim. Teşekkürler.
Videoyu salla sen o işlemcinin %1 çalışma ihtimali yok, fake olabilir. Zaten o da sabit alamıyor. Sabit FPS için daha yüksek işlemciye geçmen gerekiyor.
BIOS'tan PBO açarsan +200 MHz OC yapmış olursun ancak çok etkileyeceğini sanmıyorum.
250-450 arası değerlerim demiş? V-Sync açtığında monitör hızına sabitler 5600X kullanıcısı 500 küsur Hz'li monitör kullanmayacağına göre V-Sync açık değildir.